Cântăreaţa Gabi Luncă i-a cerut lui Dumnezeu un copil şi a primit...

8 aprilie 2014 14:10   Actualitate
Ultima actualizare:

Invitată la Teo Show, în emisiunea de la postul Kanal D, solista Gabi Luncă a povestit cum a devenit mamă şi s-a rugat la Dumnezeu ca să-i dea un baiat.

Gabi Luncă a povestit în emisiune că după ce a fost la o înmormântarea unui om care nu avea copii şi vedea cum îi luau lucruri din casă, acest lucru a înspăimântat-o. Povestea s-a întâmplat în 1970, când nu avea copii şi iatunci -a cerut lui Dumnezeu un copil, iar un an mai târziu a devenit mamă.

„Am fost o stearpă. I-am zis că dacă Dumnezeu există cu adevărat să mă ajute să am un copil". Solista de muzică lăutărească i-a făcut cadou lui Teo Trandafir o biblie. "Am stat în genunchi şi m-am rugat pe întuneric, s-a făcut răcoare în casă şi am simţit o prezenţă străină în preajma mea. Şi am deschis biblia şi l-am rugat pe Dumnezeu să-mi dea un copil şi că semnul că e de la el e să fie băiat. Iar drept răsplată mă voi pocăi. La câteva săptămâni, când eram într-o comună, a venit apoi un proroc şi mi-a spus că mi va da un copil dar să fac ce am promis", i-a povestit Gabi Luncă lui Teo. Apoi a mai devenit încă de trei ori mamă de fete.

Mai multe