Capatos: «Bianca are aere de divă! Asistentele o iau razna de la atâta notorietate»

19 ianuarie 2012 14:34   Actualitate
Ultima actualizare:

Dan Capatos a explicat pentru EVZ ce se întâmplă cu multe dintre asistente atunci când acestea devin foarte populare.

Prin platoul emisiunii «Un Show Păcătos» s-au perindat foarte multe domnişoare. Cea mai longevivă asistentă a lui Capatos a fost însă Bianca Drăguşanu.

Prezentatorul susţine că multe dintre fete şi-au luat-o în cap după ce au devenit persoane publice, iar în această categorie intră şi iubita lui Cristea.

«În ultima perioadă Bianca a început să aibă comportament de divă. Un comportament pe care noi l-am anticipat şi i l-am spus de la prima întâlnire. Din experienţele trecute ştiu că asistentele o iau razna la două - trei luni. Pentru că psihicul lor nu este pregătit să suporte o notorietate atât de mare. Din cauza notorietăţii ai parte de diferite asalturi din partea bărbaţiilor cu bani.

Nu a scăpat niciuna de sindromul acesta. În cele din urmă a atins-o şi pe Bianca, deşi târziu. Acum, având timp să se gândească mai mult la ce-a fost în viaţa ei, poate va realiza că a greşit. Era mult mai umilă şi mult mai dispusă să asculte când a venit. Acum are senzaţia că deţine prea multe adevăruri. Dar nimeni nu deţine atâtea», a pus Dan Capatos.

Mai multe