Capatos: «Cruduţa se trage dintr-o familie de alcoolici!»

3 iunie 2012 16:04   Actualitate
Ultima actualizare:

Acuzat deseori că a angajat pe postul de asistentă numai fătuci cu comportament dubios, Dan Capatos le dă peste nas rivalilor. Prezentatorul de la „Un show păcătos" a încercat să o scoată pe Daniela Crudu, pe care de altfel a şi salvat-o de la şomaj, dezvăluind că problemele tinerei cu băutura i se trag din familie.

Dan Capatos are o aplecare spre asistentele „păcătoase".

Toate frumuseţile care s-au perindat pe acest scaun au avut deseori scăpări în public, presa dezbătând pe larg isprăvile lor prin cluburi, sau cele din viaţa privată.

Daniela Crudu a părăsit, cu coada între picioare, în urmă cu doi ani emisiunea „Neatza cu Răzvan şi Dani", care o făcuse celebră, după un scandal sexual cu Leo de la Strehaia.

Cruduţei îi place şampania foarte scumpă (foto: The Bank)

Bruneta a fost pe punctul să fie trimisă atunci în şomaj de Antenă, asta dacă nu intervenea salvator Dan Capatos, care a luat-o sub aripa lui protectoare, oferindu-i un post de asistentă.

Odată ajunsă la „Un show păcătos", Cruduţa nu şi-a mai cenzurat apariţiile în public, aşa cum era obligată să o facă la „Neatza", şi a început să se dea în stambă prin cluburile Capitalei.

Bruneta ştie să prepare cocktailuri pentru clienţi

Nu de puţine ori, ea a fost surprinsă de paparazzi în ipostaze jenante, bând sticle întregi de votcă până cădea lată pe canapele.

Bruneta nu a ascuns niciodată că îi place alcoolul şi chiar a recunoscut, la un moment dat, în emisiunea „Un show păcătos" că nu se îmbată aşa cu una, cu două.

Tatăl ei (foto jos) a învăţat-o să dea pe gât sticlele de votcă

"Eu nu vomit niciodată indiferent cât de mult aş bea", a declarat focoasa brunetă.

Prezent în emisiunea "Conferinţa de presă" de la Antena 2, Capatos a încercat să-şi "scoată" asistenta, precizând că problemele Cruduţei cu alcoolul i se trag din familia ei.

"Cruduţa provine dintr-o familie dezbinată, în care membrii familiei sunt alcoolici, iar maică-sa e plecată nu ştiu pe unde prin Italia.

Fetele astea au o viaţă foarte interesantă şi multe de povestit. Le ajut cât pot", a spus el.

Nu de puţine ori ea a căzut lată pe canapele

De altfel, şi Ion Crudu, tatăl brunetei, a recunoscut când a fost invitat la show-ul lui Capatos că el a fost cel care şi-a învăţat fata să dea pe gât sticlele de votcă fără să se îmbete.

«Pamfile a fost violată la 11 ani!»

Mădălina Pamfile are o poveste de viaţă şi mai tristă.

„Mădălina este un copil înfiat şi a fost şi violată la vârsta de 11 ani.

Când am ales-o să vină în locul Biancăi, am vrut să fie o asistentă tv asemănătoare cu Daniela pe vremea când era la «Neatza» cu Răzvan şi Dani şi văd că o prinde bine", a declarat Capatos la emisiunea „Conferinţa de presă" (Antena 2).

«Bianca a fost bătută de iubit!»

Dan Capatos (38 de ani) susţine că nu „plânge" după Bianca Drăguşanu, care a încheiat colaborarea cu trustul Intact, în ianuarie anul acesta, pentru că nu mai corespundea formatului.

Roşcata lui Cristea a stat doi ani la „Un show păcătos", fiind cea mai longevivă dintre asistente şi preferata lui Capatos, care are şi acum cuvinte de îmbărbătare pentru ea.

„Bianca e vai de capul ei, a fost bătută de iubit şi are nu ştiu câte tije prin picioare", a spus acesta la aceeaşi emisiune.

Mai multe