Carmen Harra l-a enervat pe Petru Mircea la o emisiune TV: «Nu cred că Mădălina Manole s-a sinucis»

6 martie 2013 22:12   Actualitate
Ultima actualizare:

Numele lui Carmen Harra a fost rostit în scandalul dintre Petru Mircea şi Christian Levant. Clarvăzătoarea a fost contactată telefonic în emisiunea nocturnă de la Acasă TV, pentru a -şi exprima punctul de vedere.

"Eu ştiu un singur lucru, că dânsul (nr. Petru Mircea) şi cu mine avem ceva în comun: amândoi ne-am pierdut soţii. Există o singură diferenţă: eu m-am luptat să îmi salvez soţul, dânsul nu a făcut nimic. A refuzat să ducă la spital un om care suferea. Un om deprimat poate fi salvat, nu trebuie lăsat să se sinucidă", a declarat Carmen Harra.

Petru Mircea a acuzat-o că face afirmaţii false despre moartea Mădălinei. "Nu sunt declaraţiile mele acelea. Este ceea ce mi-a spus Mădălina. Lumea de dincolo vorbeşte în felul ei", a spus Carmen. Răspunsul clarvăzătoarei l-a făcut să fie ironic : "Lumea de dincolo vorbeşte? Eu ce am declarat în seara aceasta nu este părerea mea, ci am discutat cu soţul dumneavoastră de dincolo".

La auzul acestor vorbe, Carmen Harra a luat foc: "Eu te invit în tribunal. Sper să vii în tribunal, în America, dragul meu". Chiar dacă Adrian Artene a încercat să liniştească apele, Harra a continuat: "Tribunalele din America vă aşteaptă cu plăcere dacă continuaţi să faceţi astfel de afirmaţii foarte grave".

În ceea ce priveşte moartea Mădălinei, celebra clarvăzătoare din America a conchis: "Eu am nişte calităţi pentru a spune ce am spus. Nu cred că Mădălina Manole s-a sinucis".

Amănunte şocante despre Mădălina Manole: «A avut o copilărie tulburată de bătăi»

Ion Manole face lumină asupra filmării de la mormântul Mădălinei: «Petru Mircea minte ca un ordinar»

Secretele morţii Mădălinei Manole, readuse în prim-plan: «De ce nu ai spus procurorilor că soţia ta avea un pistol?»

Mai multe