Carmen Harra: «Mădălinei i s-a turnat otrava pe gât»

5 septembrie 2013 15:52   Actualitate
Ultima actualizare:

Joi seară, Carmen Harra a fost invitată în platoul emisiunii "La Măruţă". Aici, femeia a făcut noi dezvăluiri cu privire la moartea Mădălinei Manole şi a declarat că acesteia i s-a turnat otravă pe gât.

Clarvăzătoarea a povestit că în 2008 a avut o discuţie cu Mădălina Manole, în care aceasta a vorbit non stop despre Şerban Gerogescu şi i s-a plâns că nu poate avea copii.

"Pot spune oricând că situaţia Mădălinei Manole nu este clară deloc. Susţin în continuare că Mădălina nu s-a sinucis şi se va demonstra acest lucru. În 2008, am vorbit cu Mădălina Manole la telefon.

Atunci ea a plâns la telefon, spunea că nu poate face copii. Eu i-am spus că va avea un băiat. Ea nu mi-a spus niciodată nimic despre Petru Mircea. Vorbea doar despre Şerban Gerogescu", a declarat aceasta.

Carmen Harra a afirmat că a discutat cu Mădălina Manole după moartea ei, cu sufletul acesteia, care i-a spus că artista nu s-a sinucis, ci i s-a turnat otravă pe gât.

"După moartea Mădălinei Manole, eu am vorbit cu ea. Mi-a spus că nu s-a sinucis, ci i s-a turnat acel lichid pe gât. Acea otravă. Nu ştie nimeni cine a fost în casă în acel moment şi ce s-a întâmplat. Nu ştie decât el", a spus aceasta.

CITEŞTE ŞI:

Acuzaţii grave între Carmen Harra şi Petru Mircea: «În doi ani vei fi după gratii»

«Petru Mircea este acum cu o femeie blondă, tunsă scurt». Vezi cine spune asta!

Carmen Harra, cu ochii în lacrimi după discuţia cu Petru Mircea

S-a întâmplat imposibilul. Carmen Harra şi-a cerut scuze în faţa lui Petru Mircea

Mai multe