Carmen Harra susţine că Mădălina Manole i-a transmis cine ştie adevărul despre moartea sa

8 martie 2013 6:50   Actualitate
Ultima actualizare:

Clarvăzătoarea Carmen Harra răscoleşte cazul Mădălinei Manole! Ea a făcut o serie de declaraţii cel puţin bizare cu privire la identitatea unei persoane care ar şti ce s-a petrecut efectiv în momendul morţii regretatei artiste.

Carmen Harra susţine că a reuşit să comunice cu spiritul Mădălinei care i-a transmis informaţii despre un martor-cheie al morţii acesteia din urmă.

 „Cred în comunicarea cu lumea de dincolo şi Mădălina mi-a transmis că un martor-cheie, o persoană care a fost în casă şi ştie adevărul, va face lumină şi ea nu va mai fi considerată sinucigaşă”, a spus Carmen Harra pentru Ring.

Declaraţiile lui Carmen vin la scurt timp după ce Petru Mircea a criticat-o pentru faptul că se implică în această poveste.

"Eu ştiu un singur lucru, că dânsul (nr. Petru Mircea) şi cu mine avem ceva în comun: amândoi ne-am pierdut soţii. Există o singură diferenţă: eu m-am luptat să îmi salvez soţul, dânsul nu a făcut nimic. A refuzat să ducă la spital un om care suferea. Un om deprimat poate fi salvat, nu trebuie lăsat să se sinucidă", spunea Carmen Harra, într-o emisiune TV.

După aceste cuvinte, Petru Mircea a acuzat-o că face afirmaţii false despre moartea Mădălinei.

Mai multe