Carmen Negoiţă, concediată de fostul soţ: «Nu ştiu ce motiv a avut să facă asta»

22 iulie 2011 14:44   Actualitate
Ultima actualizare:

Carmen, fosta soţie a omului de afaceri Ionuţ Negoiţă, a fost concediată din funcţia pe care o deţinea la firma de wellness a omului de afaceri.

Ionuţ Negoiţă a hotărât să o concedieze pe fosta lui soţie, Carmen, de la firma de wellness pe care o conduceau împreună.

"Într-adevăr nu mai lucrez la firmă. Nu ştiu ce motiv a avut să facă asta. Aveam prieteni frumoşi acolo, pe care i-am pierdut. Nu e un capăt de ţară, o iau de la capăt. Nu ştiu să vă spun care sunt motivele pentru că nu le cunosc. Poate că nu e ok să lucrezi cu fosta soţie", a spus Carmen, puţin nostalgică, la Acces Direct.

Femeia de afaceri, însă, nu-şi face probleme pentru ziua de mâine. Ea este acţionară la firma mama ei şi nu a rămas pe drumuri.

"Nu este o problemă că am rămas fără job. Problema e că îmi plăcea foarte mult fiindcă era vorba despre sport, acum lucrez cu mama", a spus ea.

"Am crezut că putem să rămânem amici, să vorbim despre copii sau despre firmă, dar nu ştiu ce s-a întâmplat", a declarat Carmen.

Ea a mai precizat că nu şi-a refăcut viaţa după divorţul de Ionuţ Negoiţă, susţinând că încă mai are nevoie de timp să se refacă.

"Nu e ok să intri într-o relaţie cu sufletul încărcat. Nu vreau să mă grăbesc. Mai trebuie să aştept. Nu ai cum să te recuperezi într-un an", a spus aceasta.

Mai multe