Carmen Şerban, în depresie din cauza scandalului sexual cu Ana: «Sunt nemâncată, mă rog nonstop»

14 februarie 2012 16:40   Actualitate
Ultima actualizare:

Cântăreaţa susţine că nimic din ce spune Ana nu este adevărat şi că ea nu şi-a dorit decât să facă bine unei fete fără posibilităţi.

"Atunci când ţi se face o mare nedreptate şi eşti acuzat că ai făcut lucruri pe care nici nu te-ai gândit să le faci, atunci când munceşti 23 de ani, e normal să fii afectată. Sunt nemâncată, mă rog nonstop. Mi-a fost alături Cristi, prietenul meu şi Emma, singura prietenă care a rămas lângă mine în aceste momente. Oamenii sunt lângă tine doar când ţi-e bine", a spus Carmen Şerban la Acces Direct.

Carmen a ţinut să explice încă o dată cum a ajuns Ana în casa ei, precizând că a fost victima unui scenariu pe care nu ştie încă cine l-a pus la cale.

"Eu sunt o persoană foarte sociabilă şi credincioasă. Am fost la Piatra Neamţ după trei luni de convorbiri cu ea (cu Ana). M-am dus pentru ea acolo, pentru că îmi alimentase mila şi am vrut să vad dacă totul e real.

M-am dus cu o prietenă de-a mea. Ea era foarte murdară, cu haine de băieţoi. După trei luni in care am vb la tel am crezut ca e un om bun. Am dus-o să îi cumpăr haine şi am mers cu ea la un restaurant unde lucra mătuşa ei.

Ulterior, tânăra i-a spus lui Carmen că îi este frică să se mai ducă acasă, deoarece este posibil să fie atacată de interlopii ce s-au certat cu tatăl ei.

Carmen Şerban s-a decis atunci să o ia pentru câteva zile acasă la ea, în Bucureşti.

"A stat leşinată în maşină, prefăcându-se că îi este rău. Când am ajuns la Bucureşti, am luat-o cu prietena mea din maşină şi am dus-o pe pat. A doua zi, i-am spus că poate să stea în sufragerie, unde am o canapea", a explicat ea.

Ana a mai mai locuit timp de trei săptămâni acasă la manelistă, timp în care aceasta a luat-o cu ea pe la diverse petreceri unde avea cântări. Astfel, spune Carmen, se explică şi faptul că i-a dat un lănţişor de aur cadou. Artista spune că nu îşi permitea să o ia pe Ana cu ea, din moment ce arăta "ca o boschetăreasă", şi din acest motiv i-a cumpărat şi haine. "Nu am de dat explicaţii nimănui, am fost bună şi am fost luată de proastă", a spus Carmen Şerban.

Dacă aş avea o altă orientare sexuală mai ziceam. Mi-aş fi ales şi eu o fată frumoasă, tunată, nu ea, care arăta cum arăta"

Mai multe