Carnagiu în Italia: 6 români au murit într-un accident

25 octombrie 2014 9:38   Actualitate
Ultima actualizare:

Şase români, inclusiv o fetiţă de un an şi şase luni, au murit, iar trei au fost răniţi după ce microbuzul în care se aflau s-a lovit cu o autoutilitară, sâmbătă dimineaţă, pe Autostrada A1 din Italia, la periferia oraşului Roma, relatează ziarul La Repubblica, în ediţia electronică.

Accidentul a avut loc sâmbătă în jurul orei 5.00 (6.00, ora României), pe Autostrada A1, pe sensul Napoli-Roma, în zona Colleferro, la periferia sud-estică a Romei.

Un microbuz marca Mercedes înmatriculat în România a lovit din spate o autoutilitară Fiat Ducato. Cinci români din microbuz au murit pe loc, iar o fetiţă în vârstă de un an şi şase luni a decedat la spital. Alţi trei români au fost răniţi în accident şi au fost transportaţi la spitale din Roma.

Pesoanele aflate în autoutilitară - o familie marocană formată din părinţi şi patru copii - au suferit doar răni uşoare.

După coliziunea iniţială, cele două vehicule au fost lovite uşor de alte maşini care circulau în acel moment pe autostradă, însă nimeni nu a fost rănit.

Potrivit autorităţilor, cei nouă români aflaţi în microbuz sunt rezidenţi în Italia, probabil în provincia Salerno (regiunea campania, sud).

Autorităţile italiene anchetează circumstanţele producerii accidentului.

Mai multe