Carnea se menţine proaspătă cu oţet

20 mai 2010 15:26   Actualitate
Ultima actualizare:

Daniela Popa din Bucureşti ne-a împărtăşit câteva din trucurile care au ajutat-o în bucătărie: Carnea crudă care nu este ţinută în frigider îi puteţi prelungi perioada de stare proaspătă dacă o înveliţi bine într-un tifon îmbibat bine în oţet .

Click! Dă-ne un sfat util şi te premiem!

Eşti expert în curăţenie? Cunoşti toate trucurile din lume pentru ca locuinţa ta să fie "lună"?

La capitolul bucătărie nu te întrece nimeni? Ştii cele mai bune leacuri cosmetice?

Spune-ni-le şi nouă şi te premiem! Click! te provoacă să dezvălui cele mai tari "trucuri" utile pe care le cunoşti. Scrie-ne despre toate acestea pe adresa redacţiei, Ziarul Click!, Şoseaua Fabrica de Glucoză nr. 21, sector 2, Bucureşti, cu menţiunea pe plic "Pentru Rubrica Sfaturi Utile" sau trimite-ne un email la adresa sfaturiutile@click.ro.

Cel mai bun sfat al lunii va fi premiat cu un abonament pe 3 luni la ziarul Click!

Mai multe