Casandra e plină de vânătăi: «Ogică m-a bătut!»

3 aprilie 2012 15:01   Actualitate
Ultima actualizare:

Cuplul luase în serios mutatul la ţară, în comuna Stoeneşti, unde Stelian Ogică are de gând să candideze ca primar. De altfel, şi reporterul emisiunii "Acces direct" i-a găsit în plină campanie agricolă. Acum, însă, toate planurile lor sunt date peste cap: Casandra are de gând să ceară divorţul, invocând faptul că soţul ar lovi-o frecvent.

"Când consumă alcool nu se mai controlează, avem tot timpul discuţii. A dat în mine, m-a lovit la nas. Am avut ochiul umflat, negru. Pe picioare sunt plină de vânătăi, patru zile am stat în casă", l-a acuzat Casandra. Majoritatea discuţiilor ar porni, spune ea, de la faptul că bărbatul discută deseori pe Facebook "cu piţipoancele lui".

"Acum două zile, s-a trezit la cinci dimineaţa pentru a le propune unor fete să se întâlnească, să le invite acasă. Dacă eram doar într-o relaţie nu era o aşa mare problemă, dar aşa... mă simt umilită!", a povestit "Viespea". Stelian dă însă vina pe... insomnie! "Nu puteam dormi şi am intrat pe net", a găsit el o explicaţie.

El neagă şi faptul că ar fi un om violent: "Nu mi-aş permite să dau în ea. S-a apucat să facă antrenament şi s-a lovit. Ea vrea să-şi pună extensii şi mi-a zis că, dacă nu o las, se duce la tv. Vrea doar să mă şantajeze, joacă teatru!", a prezentat el o altă faţetă a disputelor conjugale. Iar fiica sa îl susţine: "Eu nu-l cunosc aşa!", a declarat Raluca.

Până la urmă, se pare că totul ar fi pornit de la extensiile de păr, mai ales că şi Casandra a confirmat: "O să-mi pun extensii până la fund!", şi-a înţepat "Viespea" soţul, pe care l-a ameninţat că îl va părăsi: "Nu mai fac nuntă, divorţez, c'est fini! Nuntă să faci cu alta! M-am hotărât, o să plec", a anunţat ea.

Mai multe