Casandra, obligată de Ogică să asiste la o partidă de sex dintre el şi altă femeie

8 mai 2013 21:40   Actualitate
Ultima actualizare:

Casandra şi Ogică s-au despărţit, dar nici vorbă să-şi vadă de treabă, separat.

După ce Casandra l-a acuzat că ar fi un escroc şi că ar fi forţat-o să ceară bani de la diverşi bărbaţi bogaţi, Ogică a replicat dur şi a povestit cum a scos-o dintr-un anturaj foarte periculos.

"Eu am cunoscut-o prima oara pe casandra dintr-un film porno, în care apărea cu mai mulţi bărbaţi, dar nu vreau să dau detalii, că sunt foarte jenante. Era încurcată cu totţi interlopii din Sibiu şi apoi din Bucureşti", a povestit Ogică.

Nici nu s-a încheiat bine "prima rundă" de înjurături, că fosta "viespe" a loteristului a dus acuzaţiile la cu totul alt nivel. "Eşti un peşte împuţit, asta eşti! Să taci din gură, proxenetule! Ai uitat cum ţi-ai bătut joc de fata aia şi ai obligat-o să se prostitueze?", a tunat Casandra la "Un show păcătos", atunci când a ajuns faţă în faţă cu fostul soţ.

În acelaşi timp, Casandra a negat că Ogică ar fi forţat-o şi pe ea să presteze servicii sexuale pe bani, dar a lăsat să se înţeleagă că acolo s-ar fi ajuns dacă ar fi continuat relaţia cu el.

Mai mult decât atât, Casandra susţine că a fost obligată de Stelian Ogică să asiste la o partidă de sex dintre el şi o tânără agăţată pe Facebook.

«Te-ai culcat cu ea de fata cu mine. A inchis usa si m-a obligat sa asist», a declarat Casandra, după ce Ogică a susţinut sus şi tare că ea ar fi fost cea care a agăţat femei, pe vremea când erau împreună.

Mai multe