Câştigătorul de la Eurovision s-a iubit patru ani cu o stewardesă

12 martie 2013 15:49   Actualitate
Ultima actualizare:

Victoria de la Eurovision i-a adus o mulţime de admiratoare lui Cezar Ouatu (33 de ani). Un bărbat cu şarm, artistul a avut întotdeauna trecere la femei frumoase.

Povestea de dragoste pe care a trăit-o cu Andreea (25 de ani), o blondă superbă, de profesie stewardesă, confirmă abilităţile de cuceritor ale artistului.

Andreea, alături de colegele ei stewardese

A ieşit învingător în finala naţională de la Eurovision şi odată cu acest succes a câştigat şi inimile publicului feminin. Pedant, cu trăsături de latino-lover, o voce deosebită şi multă experienţă de viaţă, Cezar Ouatu a urcat rapid în topul celor mai râvniţi burlaci din România. Artistul, supranumit „Vocea", a frânt multe inimi şi înainte de a cunoaşte celebritatea în România.

Cezar Ouatu și Andreea Petria au petrecut împreună mai multe vacanţe romantice

Un prieten de-al cântăreţului ne-a spus că acesta s-a iubit cu femei de naţionalităţi diferite, pe care le-a întâlnit în călătoriile sale. Femeia care i-a căzut cu tronc a fost, însă, tot o româncă, Andreea Petria. Relaţia lor a început în urmă cu patru ani. Surse din apropierea solistului spun că Andreea şi Cezar s-au cunoscut în Ploieşti, oraş de unde sunt originari amândoi.

„A cunoscut-o atunci când el a venit acasă într-o vacanţă. Pe vremea aceea, tatăl lui Cezar încă trăia. Părinţii lui n-au apucat, totuşi, să o cunoască pe fată", ne-a povestit un apropiat al cuplului.

În seara în care Cezar a câştigat Eurovisionul, blonda a postat din Dubai, pe contul ei de Facebook: “Felicitări minunatului câştigător!”

Atunci când Andreea s-a înscris la un concurs de la Antena 1 destinat tinerelor care visau să devină stewardese, Cezar şi-a încurajat iubita mai mică decât el cu 8 ani. Ba mai mult, a însoţit-o la filmări şi a susţinut-o din public. Şansa a făcut ca ea să câştige competiţia şi să ajungă stewardesă la TAROM. Între timp, a părăsit compania românescă pentru Emirates Airlines, iar acum stă în cea mai mare parte a timpului în Dubai.

În cei patru ani cât s-au iubit, Andreea şi Cezar au avut o relaţie perfectă. Chiar dacă era, la rândul lui, foarte ocupat, solistul obişnuia să-şi viziteze des iubita în Dubai, profitând din plin de momentele petrecute împreună.

Dovadă a relaţiei lor minunate sunt şi fotografiile pe care le-au făcut în locurile unde au mers împreună şi în care atât Cezar, cât şi Andreea radiau de fericire.

Din păcate, după patru ani de relaţie, distanţa pare să-şi fi spus cuvânul. Andreea şi-ar fi dorit ca Cezar să-i fie alături mai mult decât reuşea s-o facă, lucru imposbil pentru un artist ca el, cu o carieră în plină ascensiune. În toamnă, relaţia lor s-a răcit, amândoi considerând că au nevoie de o pauză în care să-şi reevalueze sentimentele.

"Şi ea lucra foarte mult, şi Cezar, şi se vedeau foarte rar. Acesta este motivul pentru care, la sfârşitul anului trecut, au decis să ia o pauză", a povestit pentru Click! unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Cezar.

În timp ce cântăreţul susţine cu mâna pe inimă că nu este implicat momentan în nici o relaţie, contactată de Click!,  Andreea a preferat un răspuns misterios. "Nu îmi doresc ca viaţa noastră privată să fie expusă", ne-a spus Andreea.

Click! v-a prezentat, ieri, pe larg, detalii inedite despre viaţa cântăreţului. Viaţa lui Cezar Ouatu nu a fost întotdeauna uşoară. În adolescenţă, tânărul care visa la o carieră în muzică a muncit pe brânci în Italia, inclusiv ca vânzător de pizza, ca să poată studia la Conservator. Talentul l-a ajutat să câştige premii importante la concursuri internaţionale de canto. Mai puţin cunoscut în România, el a câştigat duminică seara selecţia naţională Eurovision, cu piesa „It's my life".

Mai multe