Cătălin Botezatu a minţit când a spus că a fost ucenicul lui Gianni Versace

20 martie 2011 16:29   Actualitate
Ultima actualizare:

Cătălin Botezatu a fost prins cu minciuna! Designerul susţine pe site-ul său că a studiat moda la Institutului European de Modă din Milano, unde l-a avut ca profesor pe regretatul stilist Gianni Versace. Dar se pare că lucrurile nu stau chiar aşa!

Citeşte şi:

Monica Vlad: «Ştiu lucruri despre Bote pe care nu le-as zice pe nicio sumă»

Botezatu: «M-aş însura cu Bianca, dar n-am timp»

Cătălin Botezatu, sechestrat de un ţigan cu ceafa groasă! VIDEO

Cătălin Botezatu: «Dacă o băteam, îi sărea botoxul din buze!»

"Fascinat de arta construcţiei vestimentare şi sedus de frumuseţea femeii, Botezatu s-a hotărât să urmeze cursurile Institutului European de Modă din Milano, unde l-a avut ca profesor pe regretatul stilist Gianni Versace, care şi-a lăsat amprenta pe multe din viitoarele sale creaţii.

Impresionat de talentul elevului său, creatorul italian l-a ales să lucreze timp de şase luni în celebrele "Ateliere Versace" de la Milano", scrie pe site-ul lui Cătălin.

Potrivit Academiei Caţavencu, Cătălin Botezatu nu a călcat niciodată pragul Institutului European de Modă din Milano.

"Bunul-simţ jurnalistic spune că mai bine verifici mai tîrziu decît deloc. Ne-am adresat, aşadar, autorităţilor: institutului din Milano. A cărui denumire corectă nu este „European de Modă“, vorba celebrului creator din Cancan, ci „European de Design“ – Istituto Europeo di Design (care include o secţie de design de modă).

Ne-a răspuns greu, dar în superba limbă a regretatului Versace, o doamnă amabilă, de la departamentul de relaţii cu ziariştii. Fascinaţi şi noi de frumuseţea femeii, am apelat la o traducătoare atestată.

Iată rezultatul: „Ca urmare a cererii dumneavoastră, colegele mele de la «Pedagogie» au făcut o cercetare minuţioasă în arhivele noastre, dar nu au reuşit să găsească nimic despre Cătălin Botezatu. Nu există nici o urmă a înscrierii sale la IED şi, bineînţeles, nici a vreunei posibile diplome obţinute de la noi

Vezi o galerie foto cu Botezatu de pe vremea când era manechin în Media Center!

Mai multe