Cătălin Botezatu: "Noua generaţie de fete visează cai verzi pe pereţi"

9 iulie 2010 9:05   Actualitate
Ultima actualizare:

Cel mai râvnit burlac al anului îşi caută sufletul-pereche în "Burlacul“, un show grandios, plin de strălucire. Cătălin Botezatu, celebrul designer, trebuie să aleagă una dintre cele 22 de femei capabile să facă orice pentru a-l cuceri, o aventură pe care o poţi urmări din 8 iulie, în fiecare joi, de la 20.30, la Antena 1.

Cum o vezi tu pe Mihaela Rădulescu încât o consideri femeia ideală?

Cătălin Botezatu: A demonstrat că poate fi o vedetă, o divă, dar nu în ultimul rând şi o mamă ideală. Din punctul meu de vedere, e cea mai apreciată moderatoare de televiziune şi emană în permanenţă acel şarm, are acel vino-ncoace, deşi nu este femeia-accident, ci una misterioasă, care te face să o cauţi, să o descoperi.

Ce calităţi trebuie să aibă cel mai râvnit burlac al anului?

Probabil că ar trebui să ştie să se poarte cu o femeie, să o cunoască în profunzime. Trebuie să îi ofere ceea ce-şi doreşte ea cu adevărat la momentul potrivit.

De ce ai acceptat să participi la acest show?

A fost o provocare pe care, la început, am luat-o ca atare. Apoi am realizat că mă pot implica şi din punct de vedere emoţional. Mi se întâmplă lucruri noi, trăiesc emoţii frumoase. Şi-apoi, e vorba despre un show de televiziune care a făcut un rating extraordinar în toată lumea, un format care mi se potriveşte ca o mănuşă.

Care este mai exact rolul tău, în ce constă misiunea ta?

Rolul meu este unul uşor aparent - trebuie să aleg una dintre 22 de fete. Pretendentele la inima mea sunt superbe şi, mai ales, sunt dispuse să facă aproape orice pentru a mă cuceri. Nu este deloc uşor ca de la o oră la alta să te schimbi pentru fiecare caracter în parte. E foarte greu să faci asta - dimineaţa ai întâlnire cu una dintre fete cu un anume temperament, un anume caracter şi apoi, la câteva ore ai întâlnire cu o altfel de femeie. Faptul că filmez aproape non-stop mă epuizează. Efectiv trebuie să-mi găsesc permanent textele pentru că  totul este improvizaţie, nu există un scenariu scris dinainte, totul se întâmplă natural, spontan.

Citeşte întreg interviul în adevărul.ro

Mai multe