Cătălin Botezatu se operează la inimă. Designerul a apelat la o clinică din străinătate

13 mai 2014 14:18   Actualitate
Ultima actualizare:

Cătălin Botezatu (47 de ani) se confruntă cu probleme de sănătate care-i pun în pericol viaţa. Creatorul de modă trebuie să se opereze la inimă pentru a preveni un infarct.

Botezatu se află la o clinică din Istanbul, Turcia, unde medicii l-au supus unor controale şi au decis că se impune operaţia. Potrivit emisiunii "Acces direct", specialiştii l-au sfătuit să suporte intervenţia pe cord cât mai curând posibil.

"Trebuiau să fie nişte analize simple. Am întâziat cu două luni controlul, dar nu credeam că e ceva. Medicii mi-au spus că vasul de sânge care irigă inima este 90% înfundată. Dacă nu fac operaţia azi, cel tâziu joi, se poate...", a declarat Cătălin Botezatu marţi la Antena 1.

Cătălin Botezatu este cunoscut ca având probleme cardiace. El a mai fost în luna ianuarie în Turcia, tot pentru investigaţii la inimă. În 2001 el a suferit un infarct miocardic, urmat de un altul în 2005. Medicii i-au recomandat şi atunci o intervenţie chirurgicală, dar el a amânat-o de teamă.

UPDATE 21:17, 13.05.2014

Se pare că designerul e pregătit de operaţie, în grija bună a medicilor turci.

"Vă mulţumesc că sunteţi alături de mine în aceste momente de cumpănă, fapt care mă ajută să i-au decizia potrivită în privinţa acestei operaţii grele. Mulţumesc profesorilor de la Spitalul LIV pentru promptitudinea, profesionalismul şi implicarea de care au dat dovadă în soluţionarea cât mai rapidă a problemei mele medicale, oameni fără de care nu aş fi aflat niciodată la timp cât de gravă este situaţia mea", şi-a liniştit Bote fanii de pe Facebook.

Mai multe