Cătălin Botezatu şi-a pierdut calmul în direct, din cauza Veronicăi A. Cara: «Nu îţi e ruşine?»

19 iulie 2013 16:02   Actualitate
Ultima actualizare:

După ce Vica Blochina i-a adus acuzaţii grave Veronicăi A. Cara, psihologul şi confidenta Bincăi Drăguşanu, un alt apropiat al roşcatei sare la atac.

Cătălin Botezatu a intrat în direct la emisiunea "Access Direct", în timp ce Veronica se afla pe canapea în platou. Nu a durat mult ca designerul să se enerveze pe Veronica şi a acuzat-o că îi ţine partea lui Cristea pentru că o plăteşte.

"Sunt revoltat. E prima oară când vreau să intervin. Vreau să o întreb pe Veronica pe cine consilează acum. Ca psiholog, tu cu cine lucrezi? Conform unor reguli, un psiholog nu are voie să discute despre pacientul lui. Bianca mi-a spus că atunci când vorbeai despre ea, erai plătită. Bianca plânge de două zile încontinuu", a spus Cătălin.

Când Veronica a încercat să se apere, spunând că Adi nu este pacientul ei şi că tot ce vrea e să mute atenţia de pe scandulul din jurul Biancăi, Cătălin şi-a pierdut calmul complet şi a ţipat la psiholoagă: "Dar de fata aia care plânge şi băiatul ăla care e supărat nu îţi e ruşine?"

Citeşte şi: 

L-a trădat Bianca pe Victor Slav cu Adrian Cristea? Confidenta roşcatei a răspuns

Vica Blochina aruncă bomba: «Veronica A. Cara o spăla pe creier pe Bianca Drăguşanu»

Bianca Drăguşanu a dezvăluit mesajele primite de la Adi Cristea

Mai multe