Cătălin Crişan a suferit un grav accident de circulaţie

2 mai 2012 7:39   Actualitate
Ultima actualizare:

UPDATE 11:40 Cătălin Crișan a ajuns la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești pentru verificări medicale și acordarea de îngrijiri. Cântărețul a cerut intimitate, iar medicii i-au acoperit fața cu o mapă în momentul în care a fost coborât din Ambulanță, pe o targă. Cântărețul avea și un guler de susținere la gât.

Artistul şi soţia lui se întorceau în Bucureşti din minivacanţa de 1 Mai. Cătălin Crişan a suferit un traumatism abdominal şi a fost transportat la Spitalul din Ploieşti, iar maşina i-a fost grav avariată.

"Din primele cercetări am constatat că accidentul s-a produs în localitatea Movila Vulpii. În acest incident au fost implicate două maşini. Unul care s-a pus în mişcare de pe partea dreapta nu a dat prioritate altuia care era în mers. Cele două maşini s-au lovit şi au rezultat pagube materiale. Până în prezent nu au fost semnalizate leziuni ale celor implicaţi", a declarat, pentru Click!, purtătorul de cuvânt IPJ Prahova, Daniel Alexandru Radu.

Accidentul rutier s-a produs în localitatea Movila Vulpi. Loc în care Alin Cocoş, fiul vitreg al Elenei Udrea, a omorât, tot într-un accident de circulaţie, în 2008, o femeie gravidă şi o fetiţă.

Mai citeşte:

Cătălin Crişan: «Iar m-am îngrăşat. Trec la dietă!»

Fosta nevastă a lui Cătălin Crişan, cu sutienul la vedere

Mai multe