Cătălin Crişan şi-a abandonat fosta soţie la concert

16 octombrie 2010 17:14   Actualitate
Ultima actualizare:

I-a ieşit! Lucia Bubulac a avut o lansare spectaculoasă vineri seara, revenind astfel în prim-plan ca solistă, după o pauză de 20 de ani.

Tabloul perfect a fost ştirbit însă de absenţa lui Cătălin Crişan, care deşi i-a promis că-i va fi alături, a plecat din ţară pe ultima sută de metri.

Au divorţat oficial pe 19 septembrie 2009, iar de atunci, Lucia Bubulac a avut timp suficient să-şi transforme emoţiile şi lacrimile în cântece de dragoste.

Raris a împlinit vineri 7 ani şi a fost sărbătorit chiar pe scenă cu un tort

Aşa s-a născut albumul „Doi trecători", pe care solista, de profesie medic, l-a lansat vineri seara, la Palatul Copiilor. Lucia a deschis balul cu piesa „Doi trecători", ale cărei versuri sunt scrise imediat după durerosul divorţ şi au mesaj-ţintă către Cătălin: „Vei regreta plecarea mea, dar va fi prea târziu/ Tot ce-a rămas în urma ta e foarte rece şi pustiu".

Apogeul emoţiilor a fost atins în timpul melodiei „Împreună vom fi mai puternici", pe care Lucia Bubulac a interpretat-o cu cei doi copii, Daria (10 ani) şi Raris, care a împlinit 7 ani chiar vineri, în ziua concertului.

Lucia Bubulac şi Felicia Filip au ridicat sala în picioare după ce au interpretat piesa „Ai nevoie de iubire”

Cei trei s-au ţinut de mână, s-au îmbrăţişat şi s-au sincronizat perfect, însă gândul le-a zburat, la unison, către tati, plecat cu treburi urgente în Republica Moldova, deşi iniţial confirmase că va fi în public. '

„Am avut două spectacole de Hramul Chişinăului, am fost invitat la trei emisiuni de televiziune şi am avut şi repetiţii cu orchestra mea.", a declarat Cătălin Crişan pentru Click!

Lucia, la petrecerea de după lansare, aici alături de Gheorghe Gheorghiu

Vezi aici mai multe imagini!

Mai multe