Cătălin Măruţă îşi face mereu timp pentru familie: «Nu sunt tată de duminică»

23 iulie 2012 20:00   Actualitate
Ultima actualizare:

Prezentatorul emisiunii "Happy Hour" încheie un nou sezon al emisiunii de la Pro TV, împlinind astfel cinci ani de când îşi descoase invitaţii pe celebra Happylică.

Soţul Andrei recunoaşte că a avut mereu ambiţia de a lucra în Pro TV, chiar şi pe vremea în care era în Televiziunea Română.

"Am venit cu gânduri mari, dar asta nu e o surpriză pentru nimeni, am recunoscut mereu că gândurile mari legate de PRO TV le aveam de pe vremea când lucram în alte televiziuni", a povestit prezentatorul, precizând că, în emisiunea lui, una dintre cele mai frumoase farse făcute este cea care a avut-o protagonistă chiar pe soţia lui, Andra.

Şi, dacă în plan profesional a ajuns acolo unde şi-a dorit, Măruţă se poate lăuda şi cu o familie care îl împlineşte pe deplin.

"Îmi fac destul timp pentru job-ul de tată, nu sunt tată de duminică, nu. Cum am o jumătate de oră liberă, i-o dăruiesc lui David, mă joc cu el, îl învăţ ceva...mă descurc bine, neaşteptat de bine", a mai spus Cătălin Măruţă pentru protvmagazin.ro.

Mai multe