Cătălin Voicu, «cazat» în apartament de 5 stele, la spital

26 martie 2010 17:12   Actualitate
Ultima actualizare:

Senatorul Cătălin Voicu trăieşte pe picior mare, chiar şi când e la un pas de puşcărie. Ieri, înainte de a părăsi Spitalul Universitar din Bucureşti, unde a fost internat două zile, a plătit 16 milioane de lei, pentru cazarea în apartamentul VIP al clinicii.

Vrei confort, plăteşti! Aşa stă treaba şi în marile spitale, care au amenajate rezerve VIP pentru cei cu buzunarele pline.

Restul pacienţilor nici măcar nu ştiu de existenţa acestor saloane care arată ca nişte camere de hotel. Ei bine, Cătălin Voicu, cel mai controversat senator, îşi permite să stea confortabil chiar şi la spital.

Timp de două zile, cât a fost internat în secţia de Cardiologie, el a fost cazat în apartamentul VIP, de la etajul 11 al spitalului.

Camera- În afară de patul de spital, este mobilată cu fotolii, canapea şi măsuţă

În schimbul a 16 milioane de lei, cât a plătit pentru condiţiile speciale de cazare, Voicu a avut la dispoziţie o cameră, utilată cu un pat, canapea, fotolii, o măsuţă, un corp de bibliotecă, televizor şi telefon, o bucătărie utilată cu filtru de cafea şi cuptor cu microunde şi o baie bine pusă la punct.

Ieri, senatorul a fost externat, simţindu-se mai bine. "Pacientul are o boală cardiovasculară cronică, dar e stabil", ne-a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului, dr. Bogdan Popescu.

Bucătăria- Este dotată cu aparatură electrocasnică, inclusiv cuptor cu microunde

Plenul Senatului a aprobat, miercuri, solicitarea de încuviinţare a arestării preventive a lui Voicu. Potrivit DNA, Voicu este învinuit de trafic de influenţă şi fals.

Mai multe