Catanga are local cu numele ei

15 martie 2010 20:09   Actualitate
Ultima actualizare:

Cornelia Catanga a împlinit, sâmbătă, 52 de ani, ocazie cu care a dat o petrecere de zile mari la un restaurant din Bucureşti care-i poartă numele.

Localul cu pricina se află pe Calea Victoriei şi îi aparţine designerului Ligia Frăţilă, care l-a denumit "Hanul de altădată la Catanga".

"Ligia mi-e foarte bună prietenă şi s-a gândit să-mi facă o surpriză şi să pună numele meu restaurantului. Voi cânta acolo de trei-patru ori pe săptămână", ne-a spus sărbătorita.

Şi de ziua ei, solista nu s-a putut abţine şi a tras o cântare împreună cu soţul ei, Aurel Pădureanu, pentru rudele şi prietenii invitaţi. Cadourile nu s-au lăsat aşteptate, cel mai preţios fiind cel primit de la Aurel.

"Soţul meu, de fiecare dată, nu-mi aduce mai puţin de 150 de trandafiri. Aşa îi place lui. Acum am mai primit de la el şi un set de bijuterii Swarovski. Naşii mi-au dăruit şi ei un inel cu diamante, iar Ligia mi-a dat o ţinută de scenă de toată frumuseţea. Am fost o răsfăţată!", ne-a spus solista.

Cornelia Catanga a venit pe lume prematur, la doar 7 luni, într-o zi de 9 martie, iar pentru că doctorii nu i-au dat şanse de supravieţuire, părinţii i-au scos certificat de naştere de abia pe 15 martie.

Mai multe