Catanga mănâncă româneşte!

3 decembrie 2011 15:45   Actualitate
Ultima actualizare:

Cunoscuta solistă de muzică lăutărească, Cornelia Catanga, şi soţul ei, Aurel Pădureanu, ştiu nu numai să facă atmosferă la petreceri, dar să şi chefuiască şi să mănânce româneşte.

Cei doi preferă mâncarea tradiţională românească, sărmăluţele şi mămăliga fiind la loc de cinste, dar să nu uităm nici de ciorbiţa de fasole.

Cum era de aşteptat, Catanga şi soţul ei au întâmpinat cum se cuvine ziua de 1 Decembrie la restaurantul Izvorul Rece, acolo unde solista cântă în fiecare seară.

"Atracţia" serii a fost fasolea cu costiţă servită într-un coşuleţ de pâine făcută în casă, pe care cântăreaţa a savurat-o până la ultimul bob.

"Fac şi eu o fasole acasă de te lingi pe degete. O fierb în două ape ca să i se ducă tăria şi să nu aibă nimeni probleme cu stomacul", ne-a spus Catanga.

Tot la Izvorul Rece, Cornelia Catanga are şi un cocktail cu numele ei, făcut cu Campari, portocale şi grenadine.

Mai citeşte:

EXCLUSIV! Cornelia Catanga, a treia operaţie pentru o boală fără leac!

Catanga i-a compus o baladă a lui Huidu

VIDEO Bianca Drăguşanu, ascultă ce-ţi cântă Catanga:«Se uită de la balcoane, după bani şi silicoane»

Mai multe