Cataramă îşi caută naş?

11 iulie 2011 18:34   Actualitate
Ultima actualizare:

Cu dragostea nu-i de glumit! După certuri şi împăcări ca-n telenovele, Viorel Cataramă s-a decis pesemne să îmbătrânească lângă Adina Alberts, iar în târg se vorbeşte tot mai des despre o nuntă iminentă.

Sunt împreună de un an şi două luni şi formează unul dintre cele mai excentrice cupluri autohtone. La această titulatură a contribuit însă din plin şi Viorel Cataramă (55 de ani), cu extravaganţele lui, plătite cu bani grei.

De exemplu, în februarie, el a dus-o pe Adina Alberts (42 de ani) tocmai la Metropolitan Opera din New York, pentru a vedea Traviata. Răsfăţul l-a costat 25.000 de euro, dar cine se mai uită la bani atunci când e săgetat de Cupidon?! În mai s-au despărţit, dar n-au stat departe unul de celălalt decât o săptămână.

Culmea, tot un spectacol de operă i-a apropiat, iar de atunci cei doi au reluat discuţiile despre nuntă.

Restaurantul “El Capitan”, de pe malul Lacului Snagov ,este locul unde se întâlnesc VIP-urile

Click! a aflat că miliardarul de la Snagov şi esteticiana vedetelor şi l-ar dori ca naş pe Dinu Patriciu, iar recent au profitat de o întâlnire cu acesta pentru „a-l peţi".

Viorel Cataramă şi Adina Alberts s-au întâlnit cu omul de afaceri la restaurantul „El Capitan" din Snagov şi se pare că l-au pus la curent cu planurile lor de viitor. Rămâne de văzut dacă vom asista la o înrudire în lumea bună şi dacă vom avea parte de o nuntă exclusivistă.

Click!spune

Viorel Cataramă are o avere de 200 de milioane de euro şi a avut o relaţie cu Adela Surugiu, cu care are şi un băiat. Adina Alberts are 42 de ani, deţine o clinică medicală şi a divorţat înainte să-l cunoască pe miliardar.

Click! spune

Dinu Patriciu are o avere de 2,3 miliarde de euro şi se află pe primul loc în „Forbes 500 Miliardari" şi pe locul 540 în topul Forbes al miliardarilor lumii. Magnatul are business-uri în media, energie, imobiliare, bănci şi IT.

Citeşte şi:

Cataramă, maşină de 100.000 € pentru iubită

Cataramă a câştigat custodia copilului

Cataramă, despărţire în loc de nuntă

Cataramă, maşină de 100.000 € pentru iubită

Cataramă a cheltuit 25.000 $ pentru o seară la operă

Mai multe