Câţi bani ia tatăl Gabrielei Cristea ca să vorbească la TV? Dezvăluie Marcel Toader. Confruntare în PREMIERĂ

11 aprilie 2013 15:04   Actualitate
Ultima actualizare:

"Acum pot spune şi eu că tatăl Gabrielei vine la TV pe bani, ca să încaseze suma de 7000 de lei pentru un set de 3 ediţii. Ar trebui să-şi tempereze discursul faţă de fiica lui", a spus Marcel Toader până ca Eugen Cristea să ajungă în platoul emisiunii.

Cei doi bărbaţi nu se mai întâlniseră niciodată faţă în faţă, până joi după-amiază, la emisiunea de la Antena 1. Asta, deşi, Gabriel Toader a avut o relaţie de 5 ani cu Gabriela Cristea."Ne purtăm civilizat, că doar suntem doi bărbaţi şi ne asumăm acest lucru", a mai zis bărbatul fostei prezentatoare.

"De ce ne-a făcut fiica mea gunoaie, pe mine şi familia mea? De ce vă despărţiţi, dacă tot o apreciaţi pe fata mea?", l-a întrebat tatăl Gabrielei pe Marcel Toader.

"Aţi încercat vreodată să vă apropiaţi de noi, ca să mă întrebaţi acest lucru? Credeţi că nu i-aţi făcut rău când aţi acuzat-o de crimă, în urmă cu 17 zile (n.r - tatăl s-a referit la durerea provocată mamei vedetei, femeia care a şi decedat)?

Am luat nişte măsuri ca să nu mai apăreţi la un post TV. Ştiu tot ce faceţi dumneavoastră, sunt un om informat. Aţi semnat pe 3 ediţii ale unei emisiuni, dar aţi fost doar în una. Am luat eu măsuri să nu mai mergeţi. Aţi târât-o într-o maşină pe Gabriela, s-o duceţi acasă!", a adăugat Marcel Toader.

"Nu e adevărat, minţiţi. Nu aveţi martori, cât le-aţi dat să mintă? Când doctorul mi-a spus că soţia mea, mama Gabrielei, nu are scăpare, am înnebunit", a afirmat Eugen Cristea.

La un moment dat, tatăl vedetei s-a ridicat, de nervi, şi a vrut să plece din emisiune. Simona Gherghe a cerut "publicitate", pentru ca spiritele să se mai calmeze.

Mai multe