Catrinel Sandu a chemat ursitoarele la botezul fiicei

21 aprilie 2013 16:22   Actualitate
Ultima actualizare:

Catrinel Sandu şi-a botezat sâmbătă fetiţa, pe micuţa Lara Nicole, de patru luni. Evenimentul a avut loc la Biserica Domniţa Bălaşa din Capitală, lăcaş de suflet al părinţilor micuţei, unde aceştia s-au cununat religios, dar au botezat-o şi pe fetiţa lor cea mare, Sara, în vârstă de 3 ani şi jumătate.

Petrecerea de botez, care s-a desfăşurat la Hotelul Radisson, a strâns aproape 200 de persoane. Printre ele s-au aflat şi Mugur Mihăescu, Roxana Ionescu şi Gabriela Cristea, fostă colegă de balet cu Catrinel Sandu. Deşi se află în plin scandal de divorţ, Gabriela nu a ratat ocazia de a o revedea pe Catrinel, dar şi de a se detaşa de probleme. Catrinel şi Gabriel Trifu au angajat un DJ şi trupa Jukebox, care le-a cântat şi la nuntă.

Mama vedetei, în braţe cu nepoţica cea mică, Lara

Meniul de la petrecere a fost pe toate gusturile, inclusiv pentru cei care ţin post, iar în final, deşi au vrut iniţial două torturi, au optat pentru unul în formă de căsuţă. La eveniment a luat parte şi cântăreaţa de muzică populară Elena Soare, o bună prietenă a familiei.

Mai multe