Catrinel Sandu s-a stresat foarte mult cu botezul

20 aprilie 2013 17:36   Actualitate
Ultima actualizare:

Catrinel Sandu şi soţul ei, Gabriel Trifu, au venit special de peste ocean pentru a face în România botezul fetiţei lor, Lara Nicole (4 luni). Pentru că totul a fost din scurt şi cei doi soţi s-au ocupat singuri de toate, s-au cam stresat. În final, totul a ieşit perfect.

Zi mare ieri pentru Catrinel Sandu. Vedeta şi-a botezat cea de-a doua fetiţă la Biserica Domniţa Bălaşa din Bucureşti. Evenimentul s-a desfăşurat în cerc restrâns, participând doar familia şi câţiva prieteni apropiaţi.

Emoţiile au copleşit-o pe Catrinel. Şi nu doar din cauza ceremoniei în sine. Îmbrăcată într-o rochie neagră, elegantă, cu spatele gol, vedeta a mărturisit că exact acea rochie a fost unul dintre motivele de stres. „O dădusem la modificat şi am primit-o abia vineri după-amiaza. Oricum, toate pregătirile pentru botez au fost făcute pe fugă, într-o singură săptămână", a declarat vedeta.

Bebeluşul a fost foarte vesel şi cuminte, până la băgarea în cristelniţă. De atunci s-a pornit pe plâns şi abia după ce a fost plimbată prin braţele părinţilor s-a mai liniştit. Cei doi mai au o fetiţă, Sara, în vârstă de 3 ani şi jumătate, care a fost botezată la aceeaşi biserică. Tot decorul a fost roz, de la rochiţele fetiţelor până la panglicile şi florile cu care era împodobită cristelniţa.

După botez, familia şi prietenii s-au îndreptat spre Hotelul Radisson, acolo unde a avut loc petrecerea. Au participat în jur de 200 de persoane, iar meniul a fost atât de post, cât şi de dulce. Catrinel Sandu, Gabriel Trifu şi fetiţele lor sunt stabiliţi în Florida din 2007, de când s-au căsătorit şi vin periodic în ţară, în special vara. De data aceasta au venit special pentru botez şi vor sta până pe 30 mai.

Mai multe