Ce a făcut Romaniţa pe ploaie torenţială la mormântul lui Iovan - FOTO EXCLUSIV

19 iunie 2014 16:56   Actualitate
Ultima actualizare:

Azi se împlinesc 5 luni de când unul dintre cei mai apreciaţi piloţi de zbor s-a ridicat la cer. Fosta soţie a lui Iovan poartă şi acum doliu şi merge constant la cimitirul în care pilotul îşi doarme somnul de veci.

Pe Adrian Iovan (55 de ani) şi Romaniţa (50 de ani) i-a legat o mare dragoste, din care a rezultat şi cea mai de preţ comoară a creatoarei, fiul Albert (7 ani).

Chiar dacă după divorţ şi-a refăcut viaţa alături de avocatul Iulian Gogan (36 de ani), şatena i-a păstrat un loc aparte în inimă fostului soţ. La cinci luni de la moartea pilotului, Romaniţa afişează aceeaşi figură tristă şi nu a renunţat la hainele de doliu.

Fotoreporterii Click! au sur­­prins-o ieri la Cimitirul Bellu Catolic din Capitală, acolo unde este îngropat Io­van.

Creatoarea de modă a ieşit din casă chiar dacă afară ploua infernal. Îmbrăcată complet în negru şi cu o pereche de săndăluţe, total nepotrivite pentru vremea de afară, Romaniţa a stat o ju­mătate de oră la mormântul pilotului.

S-a prăbuşit cu avionul în munţi

Adrian Iovan şi-a pierdut viaţa la 20 ianuarie 2014, după ce avionul pe care-l pilota a aterizat forţat în Munţii Apuseni. Victimele accidentului au fost găsite abia după şase ore, timp în care pilotul şi rezidenta Aurelia Ion au murit.

Mai multe