Ce a povestit Anamaria Prodan judecătorilor despre Oana Zăvoranu şi vrăjitoarele care au păcălit-o

30 mai 2014 6:35   Actualitate
Ultima actualizare:

Bună prietenă a Oanei Zăvoranu, impresara Anamaria Prodan a fost chemată în calitate de martor în dosarul vrăjitoarelor. Soţia fostului antrenor stelist le-a povestit anchetatorilor cum s-au întâmplat lucrurile între Oana şi vrăjitoarele Melissa şi Vanessa.

Anamaria Prodan a stat aproximativ trei ore la ultimul termen de judecată, unde a fost chemată ca martor în Dosarul Vrăjitoarelor. Surse din cadrul parchetului au povestit pentru ziarulring ce a declarat impresara judecătorilor.

De ce a apelat Oana la vrăjitoare

Anamaria a povestit cum Vanessa o cauta insistent pe Zăvo la telefon. Într-o zi, Prodanca a întrebat-o pe Oana cine este persoana care este aşa insistentă. A primit un răspuns care a uimit-o. Oana îi spusese că a apelat la vrăjitoarea Vanessa pentru a o ajuta să se împace cu Pepe, să câştige procesele cu Marioara Zăvoranu şi să aibă o carieră strălucitoare. Auzind acest lucru, Ana i-a luat brunetei telefonul şi timp de două zile cât aceasta a locuit la ea nu i-a permis să mai vorbească cu vrajitoarea. Apoi a sunat-o pe Vanessa şi i-a spus că dacă nu încetează cu telefoanele insistente v-a apela la poliţie pentru a rezolva această situaţie. Total indiferentă, vrăjitoarea i-a spus că nu o interesează şi că doar ea o poate ajuta pe Oana.

Cum a cedat Oana

Deşi a trecut repede peste acest episod, iar cele două prietene au vorbit zilnic atât faţă în faţă, cât şi la telefon, Anamaria a considerat că subiectul "vrăjitoarea" e încheiat. Asta până când soţia lui „Reghe” a văzut-o pe Oana fotografiată de paparazzi în curtea unor vrăjitoare. Bruneta i-a povestit că Melissa şi Vanessa i-au spus că mama ei, Marioara, a insistat ca ele să o blesteme prin diverse ritualuri vrăjitoreşti. Mai mult, vrăjitoarele i-au spus Oanei că Marioara le-a plătit cu 500.000 de euro pentru a-i face rău propriei fiice. Ele şi-au motivat schimbarea de atitudine pe motiv că Marioara a vorbit urât despre ele în anumite emisiuni TV. După toate aceastea, Ana a îndemnat-o pe Zăvo să înregistreze toate convorbirile şi să păstreze toate mesajele.

Vrajitoarea Vanessa

Sfarşitul poveştii

După nenumarate încercări de a o convinge că totul este o înşelătorie, în septembrie 2011, Anamaria Prodan a aflat de la o prietenă comună că vrăjitoarele au lăsat-o pe vedetă fără autoturism, cele două apartamente şi bani. Tot din această discuţie, soţia lui "Reghe" a mai aflat că Oana se teme pentru viaţa ei şi îi este frică să mai iasă din casă pe motiv că a fost ameninţată cu moartea de Melissa şi de Vanessa.

Mai multe