Ce artist de talie internațională face show în platou la Iuliana Tudor?!

30 octombrie 2013 15:51   Actualitate
Ultima actualizare:

Legendarul Oscar Benton este invitatul special al Iulianei Tudor la emisiunea "O dată-n viață", joi, 31 octombrie, de la ora 21.00.

După o absență pe scenă de mai bine de 20 ani, Oscar Benton ajunge în platoul TVR 1 direct de la aeroport pentru a realiza o colaborare de excepție la superhitul anilor 70-80, "Bensonhurts Blues", cu Orchestra Naționala de muzică populară "Lăutarii" condusă de Nicolae Botgros.

Oscar Benton revine în România pentru a susține un concert pe 2 noiembrie la Sala Palatului în București. Benton și bandul său aduc publicului român un adevărat spectacol de blues , rock'n'roll și boogie-woogie de cea mai bună calitate, din care nu vor lipsi piesele "I got my mojo working ", "My sweet Angel" , "Back door man" și, bineînțeles, celebra "Bensonhurts Blues".

Odată cu începerea celui de-al 12-lea sezon al emisiunii "O dată-n viață", Iuliana Tudor și echipa sa promit același divertisment de calitate care a adus audiența postului național de televiziune în ultimii 6 ani. "O dată-n viață" se difuzează pe TVR 1 în fiecare joi de la ora 21.00.

Mai multe