Ce cadouri au primit de la Moşu’ VIP-urile Constanţei

6 decembrie 2010 11:18   Actualitate
Ultima actualizare:

Cel mai costisitor cadou l-a primit Corina Martin, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism din România şi a Asociaţiei Litoral Delta - Dunării. „Voi pleca, pe 14 decembrie, o lună într-un tur prin New York, Las Vegas şi Hawaii“, a spus ea. 

Copiii Corinei Martin sunt plecaţi în Anglia, unde studiază, dar nici pe ei Moşul nu i-a uitat. „Vor primi cadourile miercuri, când se vor întoarce în ţară. Băieţii, Adrian şi Cristian, vor primi jocuri electronice de ultimă generaţie şi o excursie la munte. Cea mare, care studiază la Cambridge, Laura Cezara, va primi bani“, a spus Corina Marin. Şefa Asociaţiei Litoral - Delta Dunării şi soţul ei se află pe locul 49 în topul Forbes celor mai bogaţi români şi pe locul 4 la nivel local. Minge pentru fiul lui Hagi

Ianis Hagi (12 ani), fiul regelui fotbalului românesc Gheorghe Hagi, a găsit în ghete azi-dimineaţă un cadou consistent de la Moş Nicolae. Ianis, care joacă pentru Academia Hagi, a primite multe dulciuri, o pereche de ghete de fotbal şi o minge.

O nuieluşă pentru Cătălina

Cătălina Ponor, campioana olimpică la gimnastică, a primit în dar de la Moş Nicolae o nuieluşă. „Părinţii mi-au reproşat că nu i-am scris lui Moş Nicolae o scrisoare în care să-i mărturisesc ce vreau să primesc în dar.

Le-am spus că-mi doresc doar sănătate, însă de dimineaţă am găsit în ghete un mic pachet, în care aveam dulciuri şi o nuieluşă împachetată frumos şi cu fundă. Sunt cuminte, dar au zis părinţii mei că au luat-o preventiv“, a povestit ea zâmbind. Cosmetice pentru Duţă

Compozitorul şi interpretul Laurenţiu Duţă a găsit  în ghetele lustruite produse cosmetice. „Soţia a primit un ondulator de păr, iar cea mică, Lorena, care are trei anişori, a primit jucării, prinţese şi DVD-uri Disney“, a mărturisit cântăreţul. Moş bogat pentru Ionuţ Galani

Ionuţ Galani, unul dintre interpreţii cunoscuţi de muzică grecească din ţară, a primit de la Moş Nicolae o pereche de pantofi sport marca Adidas şi o imprimantă. „A fost bogat Moş Nicolae. Am primit o imprimantă deş-teaptă, pe care mi-o doream foarte tare şi o pereche de adidaşi. Rămâne de văzut ce aduce Moş Crăciun. Important este să fim sănătoşi“, a spus Galani.

Un parfum pentru creatoarea de modă

Creatoarea de modă Marcela Cuzic, cea care i-a făcut costumul de nazist primarului Radu Mazăre, a primit în ghete de la Moş Nicolae un parfum. „Moşul a fost darnic şi mi-a oferit un parfum Burberry Weekend“, a spus zâmbind Marcela Cuzic.

Liviu Vârciu, surprins Moş Nicolae nu l-a uitat nici pe solistul constănţean Liviu Vârciu. El a primit în dar o geacă. „Nu ştiu cine mi-a luat cadoul. Am găsit geaca aseară, în casă. Probabil, Moşul mi-a pus darul în ghete. Indiferent de cine ar fi, sunt încântat de cadou“, a mărturisit azi-dimineaţă Liviu Vârciu.

Mihai Trăistariu, uitat de Moş

Cântăreţul Mihai Trăistariu nu a găsit nimic în ghete. „Am fost plecat în concert şi m-am întors dimineaţa, la ora 4.00. Nu am ţinut cont că este Moş Nicolae. Nici eu nu am oferit cadouri şi nici nu am primit“, a spus cântăreţul.

Mai multe