Ce frumoasă este fetiţa Rocsanei Marcu! Vezi primele poze cu Indira Maria - FOTO

6 octombrie 2011 14:48   Actualitate
Ultima actualizare:

Click.ro vă prezintă primele poze cu micuţa Indira Maria, fiica Rosanei Marcu, care s-a născut prin cezariană, la o clinică privată din Bucureşti, în luna august.

Cu doar câteva zile înainte să împlinească 30 de ani, vedeta serialului „Trăzniţi în NATO” a devenit din nou mămică. Ea a adus pe lume, o fetiţă sănătoasă-tun, care a cântărit 3, 120 kilograme. Fosta vedetă Playboy are două fetiţe superbe: Mayra, în vârstă de aproape patru ani, şi Indira Maria.

Rocsana are o slăbiciune pentru numele exotice: pe prima ei fetiţă a botezat-o Mayra, care înseamnă tămâie în latină, iar celei de-a doua i-a pus numele Indira Maria, Indira însemnând frumuseţe, în sanscrită.

Dacă în timpul sarcinii cu Mayra, Rocsana s-a simţit excelent şi a filmat şi 12 ore pe zi, pe perioada cât a fost gravidă cu Indira, ea a resimţit greţuri mai ales în primele luni.

Mai are o fetiţă cu Adrian Iliescu

În septembrie 2007, Rocsana a adus-o pe lume pe Mayra şi, o bună perioadă de timp, ea nu a dorit să dezvăluie identitatea tatălui.

Anul trecut însă, actriţa a decis să rupă tăcerea şi l-a chemat în instanţă pe fostul său iubit, Adrian Iliescu, fiul primarului din Giurgiu, ca să facă un test de paternitate.

Vedeta a câştigat procesul cu Adrian Iliescu, în luna septembrie, demonstrând că tatăl fetiţei ei, Mayra, este fiul primarului din Giurgiu.

Mai multe