Ce înseamnă pentru Virgil Ianţu o adevărată doamnă! Eşti de acord cu el?

5 august 2013 20:30   Actualitate
Ultima actualizare:

Virgil Ianţu şi-a exprimat părerea, prin intermediul blogului personal, despre caracteristicile pe care trebuie să le aibă o femeie pentru a fi considerată o adevărată doamnă, sau lady, după cum spune el.

Astfel, Ianţu susţine că ţinuta şi felul în care se comportă o femeie, denotă dacă este capabilă să fie o adevărată doamnă.

«De exemplu, o femeie poate cadea mai usor in pacatul tinutei nepotrivite, fie prin adaugarea excesiva de accesorii, fie printr-o coafura mult prea elaborata sau un machiaj prea puternic. Sau se imbraca potrivit, dar discursul ei e din alt film – prea colorat, prea strident.

Tinuta este foarte importanta – daca esti eleganta si mergi sleampat sau cocosata, unde ti-e sarmul? Mersul pe tocuri necesita exercitiu – si pana la urma, tocurile nu-s pentru oricine.

O adevarata lady nu injura, nu vorbeste urat, nu barfeste, nu ridica vocea. O lady obtine ce vrea pentru ca este o lady. Incep sa ma intreb daca nu cumva e chiar imposibil sa fii o lady in zilele noastre. Voi ce credeti?»,

Mai multe