Ce mesaj violent i-a trimis Nicolae Guţă fiice sale: «C**** proastă, te-ai pus cu dracu»

5 noiembrie 2013 21:25   Actualitate
Ultima actualizare:

Conform reporterilor emisiunii "Un show păcătos", Guţă i-a dat un sms Nicoletei în care o înjura şi o asigura că nu va ma cânta niciodată.

"C**** proastă, te-ai pus cu dracu, o să plăteşti scump. O să plăteşti scump p**a jegosului. Promit că aici este pentru tine sfârsitul carierei tale. Nu va mai cânta nimeni cu tine. C**** nebună! Du-te acum şi ia-l pe ăla de ţi-a dat la m*** canceroaso, să cânte cu tine. Promit că s-a sfârşit cu tine, nimeni nu va mai cânta cu tine şi o să-ţi iasă p*** pe gură şi pe nas, scârbă nebună", spunea mesajul.

Deşi s-a arătat sceptic că manelistul şi-ar fi bătut fata, regele Cioabă a fost complet şocat de violenţa cuvintelor: "E total deplasat ce a spus acolo". 

Şi Marian Mexicanu a recunoscut că, orice i-ar fi făcut un copil, nu i-ar adresa aşa cuvinte: "Din punctul meu de vedere,dacă fata mea ar fi făcut acelaşi lucru, nu ştiu dacă aş fi trimis aşa un mesaj. El este foarte stresat, a avut o cădere nervoasă, a fost rănit în onoare, dar nu ar fi trebuit să trimită un aşa mesaj".

Mai multe