Ce poveste de iubire ascunde conacul bântuit din Timişoara!

3 noiembrie 2014 11:02   Actualitate
Ultima actualizare:

Totul a început cu o frumoasă poveste de dragoste, spun locuitorii, dar s-a sfârşit foarte trist, din păcate. Undeva lângă Timişoara se ridică ruinele unui vestit conac, înconjurat de un parc umbros, superb, loc care ascunde o poveste de iubire.

Oamenii locului cu pricina susţin că ruinele conacului Roney sunt bântuite, potrivit opiniatimisoarei.ro. În plus, totul ascunde, se pare, o poveste de dragoste emoţionantă care s-a sfârşit tragic. Conacul în cauză este situat undeva lângă Timişoara, undeva lângă o fermă foarte cunoscută, ferma Olaru. de menţionat că printre proprietarii conacului s-au numărat şi baronii Ronay, vestiţi cu bogăţiile lor.

Puţini sunt cei care-şi mai amintesc din istoria acestui conac, dar bătrânii din zonă spun că, în prezent, ar fi bântuit. În plus, fiica unuia dintre nobilii care au stăpânit conacul s-a îndrăgostit de un tânăr frumos, dar sărac. Se întâlnea cu el, pe ascuns, se pare, în parcul care înconjura conacul. Totul până când tatăl fetei i-a surprins şi l-ar fi împuşcat pe băiat. Fiica nobilului ar fi pornit călare spre malul Timişului, pentru a-şi căuta iubitul, dar s-ar fi înecat. De atunci, se spune că fantoma tinerei bântuie conacul. Astfel, localnicii povestesc că, în nopţile întunecate, la ferestre se pot distinge lumini ciudate şi chiar câte o siluetă stranie.

Mai multe