Ce program solicitant are Mihaela Rădulescu la «Dansez pentru Tine»

31 octombrie 2013 13:05   Actualitate
Ultima actualizare:

De când a fost făcut oficial anunţul participării sale la Dansez pentru Tine, Mihaela Rădulescu are parte de un program super aglomerat.

Ea le-a povestit fanilor săi virtuali ce fel decurge o zi din viaţa ei în aceste momente şi a admis că totul este cât se poate de obositor.

«Ca sa stau bine in papucii astia de dans, ziua arata cam asa :- mic dejun cu 2 oua, un ardei gras rosu, 1 felie de paine prajita, 1 Activia, un fresh din 3 lamai si 2 portocale, fara zahar, ceai verde, cafea cu miere.- un cocktail de vitamine- dush rece-fierbinte-rece- stretching 30 de min, mai ales acolo unde ma doare...-2 ore repetitie fara coregraf- pufuleti, iaurt si mar, pe post de masa de pranz- masaj cu Elena Visinica, de recuperare, stretching si incalzire musculara- proba costume- repetitii cu coregraful Bogdan Boanta......fara numar:)), pentru ca mai avem doar o zi.- multa apa si sucuri naturale, chiar daca au si ceva zahar (chiar simt nevoia), 2 aspirine, iar streching, iar repetitie, iar dureri, iar transpiratie, iar zambete, iar ciuda ca inca ma mai incurc....La final, daca ne iese cum trebuie, o sa vi se para ca e atat de usor si o sa va intrebati de ce am muncit atata:)))) pentru toti pasii, piruetele, prinderile, prizele, bratele, picioarele, varfurile, capul, privirea, sincronul, sariturile, cambreurile, umerii, genunchii intinsi, balansurile din....doar 2 minute de dans. Asta si vreau, sa vi se para floare la ureche, sa nu simtiti nicio cazna, nicio poticneala, nicio neputinta. Vineri, "Dansez" !.....», a scris ea pe Facebook.

Mai multe