Ce şi-ar dori semifinaliştii «MasterChef» să facă după terminarea show-ului - FOTO
Săptămâna viitoare, pe 5 şi 6 iunie, vor fi transmise ultimele episoade din «MasterChef», miercuri urmând să aflăm cine va pune mâna pe potul cel mare de 50.000 de euro. Până la aflarea deznodământului, cei 8 semifinalişti rămaşi în concurs au dezvăluit ce şi-ar dori să facă după terminarea show-ului.
Andreea Moldovan:
"Îmi doresc să ies din confortul bucătăriei mele şi sa ajung în liga profestionistă, acum că am trecut prin experienţa frumoasă dar şi dură a concursului, munca în restaurant nu mă mai sperie."
Gabi Godeanu:
"După terminarea acestui show îmi doresc să mă concentrez pe o afacere cu o rotiserie, care să pregătească cele mai curate şi mai proaspete produse din pui, raţă, curcan, miel, prepeilţă, toate produsele fiind hallal (sfinţite)."
Petru Buiuca:
"După acest show îmi doresc să explorez din ce în ce mai mult domeniul gastronomiei. Mi-ar plăcea să pun în practică mai des tot ce am învăţat în acest show, dar şi cunoştinţele acumulate la cursurile de bucătar pe le-am făcut. Din păcate, până la acest show, nu am avut ocazia să lucrez într-o bucătărie profesionistă, dar după tot ce am trăit la MasterChef mi-ar plăcea foarte mult sa experimentez toate senzaţiile trăite în această perioadă. Dacă ar fi după mine, aş absorbi toate cărţile scrise pe acest subiect şi aş experimenta cu ele! Nu în ultimul rând, mi-aş dori să-mi pot ajuta familia."
Simona Pâslaru:
"Voi continua cursurile de sommelier în Belgia. Mai am un an din 5 şi voi obţine diploma. În paralel, mi-am propus să urmez cursuri pentru a obţine diploma de bucătar. Pentru a mă perfecţiona, voi încerca să lucrez cu bucătari renumiţi din regiunea mea, în Belgia. I-am contactat deja şi sunt de acord. Bineînţeles că voi lua în considerare şi orice alte propuneri. Voi analiza foarte bine tot ceea ce mi se va propune pe viitor şi voi lua decizia cea mai bună. Cine ştie? Poate voi reveni în România mai repede decât credeam!"
Alexandru Petricean:
"Îmi doresc să cobor în bucătăria profesionistă şi să fac carieră în acest domeniu. Am gânduri mari şi-mi doresc nespus să fac din această pasiune un mod de viaţă, o sursă de venit şi un nesecat izvor de idei care să revoluţioneze bucătăria românească."
Mehrzad Moghazehi:
"Totul depinde de ce oferte primesc, nu ştiu ce mi rezervă viitorul şi pentru mine sper să fie o surpriză plăcută! Mi-aş dori să lucrez în domeniu şi să am de la cine învăţa, mi-ar plăcea să am o emisune strict legată de preparate orientale, dar la mine totul depinde de program. În general vreau să fac în aşa fel încât să am cât mai mult timp liber, ca să petrec cât mai mult timp cu fetiţa mea iubită."
Bogdan Alexandrescu:
"Mi-ar plăcea enorm să lucrez în domeniul culinar, să pot să schimb mentalităţi... o să încerc să mă implic în cât mai multe proiecte menite să educe publicul să mănânce sănătos, gustos şi să renunţe puţin la mix grill, ceafă de porc şi alte "romanisme"."
Mimi Nicolae:
"O să-mi continui viaţa de dinainte, însă mi-ar plăcea forte mult să fac un curs de bucătarie... şi cine ştie?!!! Gătitul este pasiunea mea de o viaţă şi mai ales experienţa pe care o trăiesc acum la MasterChef mă face să cred că aş putea să devin chef într-o bucătarie. Ceea ce am gătit până acum în bucătăria MasterChef îmi dă foarta multă încredere şi cred că am un mic avantaj faţă de concurenţi prin faptul că gustul preparatelor mele au fost de cele mai multe ori apreciate de către cei 3 chefi."