Ce spune cea mai bună prietenă a lui Bahmu despre acuzaţiile de adulter: «Muncea enorm! Când putea să aibă pe altcineva?»

13 februarie 2013 21:01   Actualitate
Ultima actualizare:

Cea mai prietenă a Adrianei Bahmuţeanu, Camelia Enciu, a fost foarte categorică când a fost întrebată despre declaraţiile lui Silviu Prigoană, care susţine că fosta sa soţie l-a înşelat în timpul căsniciei.

"În timpul căsniciei cu fostul soţ, Adriana muncea foarte mult. Se culca foarte târziu, avea musafiri în fiecare seară, apoi dimineaţa se trezea pe la 10:00, se ducea la muncă la postul acela de televiziune unde stătea până seara târziu, după care venea acasă şi iar musafiri. Când putea să aibă pe altcineva? Acuzaţiile acestea, fostul soţ le-a aruncat la nervi. Ar fi stat vreodată cu una care l-a înşelat. Sun aberaţii. Demonstrează cu ceva ce spune? Are probe? Nu are ce probe să aibă, vă spun eu!", a explicat Camelia Enciu.

Ea a vorbit şi despre actuala relaţie a lui Bahmu cu Mihai.

"Mihai nu suportă materialele astea care apar în presă. El s-a îndrăgostit de Adriana omul, nu de Adriana vedeta. Dacă o iubeşte cu adevărat, trebuie să treacă peste lucrurile astea... Mama ei i-a zis atât: «Maică, dacă ţie îţi place, eu sunt de acord cu tine»... Adriana şi Mihai se potrivesc mănuşă din toate punctele de vedere. Există şanse de căsătorie în opinia mea", a declarat prietena vedetei TV.

Mai multe