Ce spune Ozana Barabancea despre divorț și fostul ei soț! «Soțul meu mă poreclise Hitler!»

20 martie 2014 13:13   Actualitate
Ultima actualizare:

Ozana Barabancea spune că are o relație bună cu fostul ei soț, dar recunoaște că le-a trebuit amândurora câțiva ani să ajungă la acest stadiu.

Ozana Barabancea va fi sâmbătă la 16.00 la "Refresh by Oana Turcu". Ea a vorbit deschis cu prezentatoarea de la Antena Stars, atât despre relația cu fostul ei soț, cât și despre multe alte lucruri.

"Am o relație foarte frumoasă cu fostul meu soț. Copiii îl vizitează, el vine la ei, avem o relație extrem de bună. Dar ne-a trebuit câțiva ani până să ajungem la acest echilibru. Din punct de vedere astrologic, am saturnul în casa a 7-a. Așa că, automat era vorba fie de un divorț, fie de o moarte. Așa că l-am salvat de la cine știe ce alte nenorociri. Și divorțul ăsta a fost o treapta pe care a trebuit să o trec", a mărturisit Ozana Barabancea pentru Antena Stars, într-o ediție a emisiunii "Refresh by Oana Turcu" ce se va difuza sâmbătă.

"Soțul meu mă poreclise Hitler, la un moment dat. Dar nu m-am supărat. Eram extrem de bătăioasă. Și acuma sunt", precizează ea. Întrebată cum ar trebui să fie bărbatul ideal, fostul jurat de la "Te cunosc de undeva" a spus: "în primul rând trebuie să aibă simțul umorului și să nu spună ce să facem, să ne privim din ochi, să fie limbajul corpului. Dacă vorbește mult și prost, sigur a doua oară nu mă mai prinde și sigur în patul lui nu mă mai prinde", s-a confesat Ozana la emisiunea Oanei Turcu de la Antena Stars, "Refresh by Oana Turcu", ce se va difuza sâmbătă de la ora 16.00 pe Antena Stars.

Mai multe