Ce spune tatăl Andreei Bălan despre infidelitatea lui Keo: «Am întrebat-o pe soţie de dimineaţă»

5 mai 2014 14:25   Actualitate
Ultima actualizare:

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin-top:0in; mso-para-margin-right:0in; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0in; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;} Tatăl Andreei Bălan, Săndel, a mărturisit că nici el şi nici soţia sa nu ştiau de problemele din viaţa intimă a fiicei sale. Bărbatul a spus că atât el, cât şi soţia sa au aflat din informaţiile publicate în exclusivitate de Click! faptul că fiica lor ar fi fost înşelată de Keo.

Se pare că Andreea Bălan nu vorbea nici măcar cu părinţii ei despre problemele pe care le avea cu iubitul ei. Tatăl artistei, Săndel Bălan, a spus într-un interviu telefonic acordat emisiunii „Poveştiri adevărate” că nici el şi nici soţia sa nu cunosc motivele care au dus la sfârşitul relaţiei fiicei lor cu artistul.

„Am întrebat-o pe soţie de dimineaţă, după ce am citit în presă. Mi-a spus că Andreea nu vorbeşte despre relaţiile ei. Nu ştim ce s-a întâmplat de fapt acolo”, a spus Săndel Bălan la "Poveştiri adevărate".

Se pare că atât familia ei, cât şi cântăreaţa ar fi aflat că a fost înşelată după publicarea informaţiilor în exclusivitate de Click!.

Mai multe