Ce tatuaje are sexy creatoarea de genţi a vedetelor!

27 iunie 2013 18:36   Actualitate
Ultima actualizare:

Issabel Lombardi nu este doar o talentată creatoare de genţi. Tânăra are şi un corp de invidiat, pe care şi-a "pictat" mai multe tatuaje. În spatele fiecărui  "desen" se ascunde o poveste, dar şi date importante de naştere.  

Pasiunea pentru poşete nu este singurul hobby a lui Issabel Lombardi. Creatoarea consideră că fiecare geantă care iese din mâna ei este o operă de artă, însă şi în "desenele" de pe corpul ei a descoperit o latură artistică, aşa a ajuns să le iubească.

"Fiecare tatuaj are o semnificaţie, nimic nu este întâmplător. Am tatuat iniţiala căţeluşei mele Nolitta, pe deget. O aripă de înger pe mână, tatuaj pe care îl are şi sora mea, pentru ca este sufletul meu pereche.

Mi-am tatuat date de naştere importante pentru mine în limba română şi mesajul în engleză «Everything Happens For A Reason» (n.r. totul se întâmplă cu un motiv) . Printre ele se află şi data de naştere a celei care m-a inspirat să creez acest brand, Dona Issabel. Semnătura ei o am tatuată pe gât", ne-a povestit Issabel Lombardi.

Creatoarea de genţi şi-a făcut primul tatuaj când avea 18 ani, chiar de ziua ei, ceva simplu. "Cel mai complex este cel de pe mână, care a fost realizat în aproximativ trei ore. Procedeul a fost destul de dureros, dar am rezistat cu brio", a adăugat Issabel.

Seria tatuajelor este abia la început. Tânăra creatoare de genţi se pregăteşte pentru un "desen" care îi va acoperi aproape tot spatele.

"Este o adevărată nebunie, dar mi-am asumat această latură artistică. În fond şi la urma urmei, tatuajul acesta este o artă",

Mai multe