Ce vezi la TV de Ziua Îndrăgostiţilor! Va fi maraton de filme!

13 februarie 2012 13:36   Actualitate
Ultima actualizare:

De la ora 16:30 incepe primul program special "Friendzone"

Cu un subiect incitant, ii va tine pe telespectatori cu sufletul la gura. Pe durata fiecarei editii relatii de prietenie de lunga durata trec printr-o serie de incercari atunci cind fiecare individ in parte isi cauta drumul de la prietenie la iubire si isi face curaj sa ii spuna celuilalt ca isi doreste mai mult. Daca sentimentele vor fi reciproce sau prietenia va fi distrusa pentru totdeauna ramane de vazut in "Friendzone".

El este urmat la MTV de "Disaster Date". Show-ul pune accent pe cei care sint singuri si carora le sint inscenate unele dintre cele mai dezastruoase "blind date", filmate cu camera ascunsa. Aceste intilniri sint puse la cale de cite un prieten al "victimei", aducind echipei MTV informatii despre ce uraste aceasta cel mai mult. Astfel, actorul sau actrita angajata sa joace rolul partnerului de intalnire ajunge sa scoata tot ce e mai rau din cel caruia i s-a pregatit farsa. Insa, ce acestia afla abia la final este ca pentru fiecare minut pe care l-au petrecut in aceasta situatie, vor primi cite un dolar. Asa ca daca rezista timp de ora, cit este aranjata intilnirea, se aleg cu ceva bani.

De la ora 19:00 CRBL vine la MTV cu un subiect dedicat zilei de Valentine's Day, in emisiunea "CRBL e ProFM".

La ora 21:00 incepe la MTV "My Super Sweet World Class" cu cele mai tari tari petreceri. De la Sydney la Oslo, din Africa de Sud pina in Hamptons, MTV aduce telespectatorilor in al doilea sezon al emisiunii cele mai extravagante party-uri. In fiecare editie cei care vor urmari emisiunea, vor intalni pe cate cineva care vrea sa dea o petrecere fabuloasa prin care sa isi uimeasca/socheze/impresioneze prietenii sau colegii. De la bugete nelimitate, la dress code-uri inimaginabile si surprize complet neasteptate in programul serii "My Super Sweet World Class" le are pe toate.

La ora 22:00 MTV a programat filmul "The Truth Below". 4 prieteni Jenna (Gillian Zinser), Ethan (Reid Ewing), Liam (Ricky Mabe) and Dante (Nick Thurston) decid sa-si petreaca vacanta la munte in apropierea unei partii de ski. La intoarcerea spre casa, se hotarasc sa urmeze o scurtatura, iar vremea imprevizibila le aduce o surpriza neplacuta. Ei se ratacesc si, din cauza unei avalanse raman cu masina ingropata in zapada. Ei decid sa isi petreaca ultimele ore din viata lor spunandu-si cele mai profunde secrete, dar acest lucru ajunge sa scoata la iveala lucruri din trecut, care le pune la incercare prietenia. Pe masura ce tensiunea creste, iar ajutoarele intarzie sa apara, acest joc se transforma intr-unul mortal, in care trebuie sa supravietuiasca atit acestui accident, dar si unul altuia. O singura intrebare ramane de pus: Cit de bine iti cunosti prietenii?

Miezul noptii va aduce la MTV "Ridiculousness", cu cele mai tari filmari postate pe internet de catre utilizatori. Gazduita de Rob Dyrdek si alti doi co-prezentatori, "Ridiculousness" ia cele mai amuzante filmari de pe internet si le reda in episoade construite in stilul unic al Rob, plin de energie. Pe toata durata show-ului, accidentele sunt prezentate intr-o lumina de "asa nu" si chiar sint invitati in platou protagonistii lor.

Mai multe