Cea mai grasă femeie din România e gravidă! A aflat de sarcină abia când avea 7 luni

26 martie 2014 16:20   Actualitate
Ultima actualizare:

Mariana Buică, femeia cea mai grasă din România, este însărcinată în opt luni. Femeia spune că nu a ştiut şi că a aflat că va deveni mămică abia în urmă cu o lună.

Mariana Buică, cunoscută ca femeia cea mai grasă din România, a dezvăluit în cadrul ediţiei de miercuri a emisiunii „La Măruţă" că este însărcinată în opt luni.

Femeia spune că, după intervenţia care a ajutat-o să slăbească foarte mult, a avut anumite dereglări hormonale, care au dus la dereglarea menstruaţiei.

„Am aflat în urmă cu o lună, nu mă aşteptam la asta. Am rămas însărcinată la doar 5 luni după ce am făcut operaţia. Copilul acesta este o minune pentru mine. Tatăl copilului nu va fi lângă mine. Între mine şi el a fost doar o prietenie de scurtă durată. Eu nu vreau să fiu cu tatăl copilului meu", a declarat Mariana Buică.

Medicul care a supravegheat-o pe Mariana Buică a spus că sarcina a fost depistată abia în luna a şaptea, din cauza dereglărilor menstruaţiei, fenomen normal întâlnit la femeile care suportă operaţie de micşorare a stomacului.

„La controlul de şase luni, noi nu am observat nicio modificare. Ea slăbise aproximativ 100 de kg. La controlul de 12 luni, am observat o sarcină în dezvoltare. Nu a luat medicamente care să-i facă rău sarcinii, ci suplimente care să o ajute. Cert este că noi am descoperit-o într-o perioadă în care nu putem decât să-i dorim să se bucure de copil şi să aibă o familie frumoasă", a precizat medicul care a realizat operaţia de micşorare a stomacului şi care a supravegheat-o pe întreaga perioadă pe Mariana Buică.

Mariana Buică, tânăra de 26 de ani, cântărea anul trecut 230 de kg.

Mai multe