Cei mai râvniţi bărbaţi celebrii au participat la o prezentare de modă

8 aprilie 2014 16:54   Actualitate
Ultima actualizare:

Seara de luni a fost una specială pentru magazinul de haine Ego Men care a împlinit 4 ani de la lansare şi a sărbătorit printr-o prezentare de modă cu multe vedete.

La început de săptămână o mulţime de vedete au răspuns prezent invitaţiei venite din partea firmei Ego Men care a împlinit 4 ani de lansare şi care a oferit celor prezenţi la eveniment un spectacol deosebit.

Evenimentul a fost prezentat de Andi Moisescu, care a fost la patru ace şi s-a înscris în tendinţele momentului, adoptând o ţinută cool.

Prezntarea a fost una surpriză, susţinută de membrii baletului de la „Dansez pentru tine", care au susţinut numere de dans. Cei din public i-au recunoscut pe Bogdan Boanţă, Petrişor Ruge, Cotoi şi Dima Melic dar şi pe fetele din baletul emsiunii de la Pro TV.

Băieţii au dansat senzaţional însă au uitat un amănunt senzaţional: nu s-au scuturat pe tenişi şi adidaşi, murdărind podiumul de modă, mai ales că plouase afară.

Printre invitaţi s-au strecurat o mulţime de invitaţi speciali, de la Cătălin Botezatu, prinţesa Lia şi prinţul Paul, alături de copil, Victor Slav alături de bunul său prieten Bogdan Vlădău, Jorge, care a fost la acelaşi eveniment cu fosta soţie şi soţul ei, Răzvan şi Dani de la matinalul Antenei 1, colega lor Anca Lungu, care îşi afişa burtica de nouă luni alături de soţul ei ştefan Lungu, Hevito, fermercătoarea Adora, Răzvan Popescu, Ana Maria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf mulţi alţii.

Seara a fost una magică pentru cei prezenţi, care au urmărit cu atenţie noua colecţie de haine Ego Men.

Inainte de prezentarea de moda s-a ascultat muzica unei trupe care a cantat de pe scenă până la inceperea paradei. Solista Adora a afi;at un look de zile mari şi a venit la braţul unui domn misterios

Fetele de la "Dansez pentru tine" au incins atmosfera de la prezentarea de modă de la Biavati.

Mai multe