Cel mai bogat român a divorţat după 31 de ani de căsnicie! Câţi bani a cerut soţia acestuia

28 mai 2014 16:33   Actualitate
Ultima actualizare:

Ioan Niculae, cel mai bogat om din România, a divorţat de soţia sa, Domniţa Niculae, după 31 de ani de căsnicie. Magistraţii de la judecătoria Sectorului 1 au respins cererea soţiei acestuia de a primi 10 milioane de euro din averea acestuia, potrivit Mediafax.

Divorţul celui mai bogat român - Ioan Niculae, care, potrivit clasamentului Forbes, ar deţine o avere de 1,2 miliarde de dolari - de Domniţa Niculae a fost pronunţat, miercuri, de magistraţii de la Judecătoria Sectorului 1.

"Admite cererea principală. Admite în parte cererea reconvenţională. Dispune desfacerea căsătoriei încheiată între părţi din culpa comună a soţilor. Respinge restul pretenţiilor din cererea reconvenţională ca neîntemeiate", se precizează în decizia luată de instanţă.

Prin hotărârea luată miercuri, magistraţii au respins cererea Domniţei Niculae de a primi 10 milioane de euro din averea omului de afaceri.

Totodată, s-a dispus ca fosta soţie a lui Ioan Niculae să revină la numele purtat anterior încheierii căsătoriei, acela de Radu, potrivit deciziei luate de Judecătoria Sectorului 1.

Mai multe