Cel mai bun dansator din lume nu are picioare

25 august 2010 14:37   Actualitate
Ultima actualizare:

Caz de senzaţie. Indianul Vinod Thakur (21 de ani), fără picioare, a devenit vedetă internaţională datorită talentului său de a dansa. El a fost remarcat în urma unui concurs de talente.

Indianul Vinod Thakur, un amărât fără picioare care repara telefoane mobile într-un cartier sărac din New Delhi, a devenit peste noapte un star cunoscut în întreaga lume.

A rămas fără mâini şi  picioare după ce a născut

Nu are braţe, dar vrea centura neagră în taekwondo

Nu are mâini, dar a ajuns pictor, patron şi antrenor de fotbal

S-a născut fără membrele inferioare şi a învăţat să meargă în mâini, putând acum să urce scările mai repede decât prietenii săi. I s-au oferit proteze, însă le-a refuzat, preferând să se chinuiască folosindu-şi braţele pe post de picioare şi, uneori, deplasându-se cu ajutorul unui scaun cu rotile.

Vinod are cele mai puternice braţe din ţara sa

Încă de mic a învăţat să danseze, uimindu-i pe toţi cei care îl vedeau. Recent, televiziunea indiană a început difuzarea emisiunilor concurs pentru lansarea de talente.

Vinod s-a înscris într-o doară şi a dat lovitura, câştigând 85.000 de euro. Evoluţia sa a lăsat cu gura căscată telespectatorii. Dansul lui i-a impresionat atât de mult pe indieni, încât înregistrarea acestuia a ajuns pe Internet.

Astfel, tânărul fără picioare a putut fi văzut de oameni din întreaga lume, care au fost cuceriţi imediat de talentul său. Fiul unui camionagiu, Vinod a terminat liceul anul acesta şi acum strânge bani să facă studii universitare.

Mai multe