«Cel mai prost cântec din istorie» a făcut-o milionară - VIDEO

23 martie 2011 14:59   Actualitate
Ultima actualizare:

Primul single al adolescentei Rebecca Black a strâns insulte, ameninţări, hohote de râs şi discreditarea tinerei... Dar, pe lângă toate acestea, i-a adus şi 1 milion de euro în mai puţin de două săptămâni.

Mulţi sunt cei care şi-au bătut joc de americanca de 13 ani şi de cântecul ei cu versuri prostuţe şi banale, dar succesul, indiferent în ce fel a fost obţinut, a transformat-o în milionară, aproape peste noapte.

"Friday" (Vineri), cântecul tinerei, a strâns peste 30 de milioane de vizite pe Youtube, ameninţând "cifrele" obţinute de Justin Bieber pe acelaşi portal, la vremea lui. Canadianul deţine recordul pentru video-ul Baby, care anul trecut a avut 400 de milioane de vizite, dar el nu reuşise să strângă 30 de milioane de vizite în primele zece zile, cum a reuşit acum tânăra de 13 ani. Astăzi, "artista" americană avea 38 de milioane de vizite la video-ul său.

38 de milioane de vizualizări pe Youtube

Rebecca devenit Trending Topic pe Twitter şi a apărut în mai toate publicaţiile online din lume. Videoclipul a costat-o pe mama Rebeccăi echivalentul a 1.400 de euro şi a fost realizat de Ark Music Factory.

Citeşte aici continuarea şi vezi melodia care i-a adus Rebeccăi milionul de euro!

Mai multe