Celia se închină pe Facebook: «O rugăciune este binevenită»

17 iunie 2012 11:32   Actualitate
Ultima actualizare:

Cântăreaţa Celia este o fată pioasă, care nu uită de unde a plecat.

Fire credinciosă, Celia nu ratează nicio ocazie de a spune o rugăciune, chiar dacă acest lucru înseamnă să o posteze pe Facebook, pentru a fi citită şi de către fanii ei.

"Din somn sculându-mă, mulţumescu-Ţi Ţie, Preasfântă Treime, că pentru multă bunătatea Ta şi pentru îndelungă-răbdarea Ta, nu Te-ai mâniat pe mine leneşul şi păcătosul, nici nu m-ai pierdut cu fărădelegile mele, ci ai făcut iubire de oameni după obicei; şi în deznădăjduire zăcând eu, m-ai ridicat, ca să mânec şi să slăvesc puterea Ta. Deci, acum luminează-mi ochii gândului, deschide-mi gura ca să mă învăţ cuvintele Tale, să înţeleg poruncile Tale, să fac voia Ta, să-Ţi cânt în mărturisirea inimii şi să laud preasfânt numele Tău: al Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh, acum şi pururea şi în vecii vecilor. Amin", a scris cântăreaţa pe reţeaua de socializare.

Deşi i s-a atras atenţia că "Biserca nu s-a mutat pe Facebook", solista precizează că, în opinia ei, oamenii ar trebui să-şi întoarcă mai des faţa către Dumnezeu, indiferent de mijloacele prin care fac acest lucru.

"Nu s-a mutat Biserica pe Facebook! O rugăciune este binevenită, indiferent cât o fi ea de învechită. Aşa consider eu. Trebuie să ne întoarcem cu sufletul către Dumnezeu, măcar din când în când. Ceea ce am scris eu este o parte din Rugăciunea de dimineaţă!", a precizat Celia pe Facebook.

Mai multe