Cezar a fost suţinut la Malmo de mama lui, Maria Ouatu

16 mai 2013 21:12   Actualitate
Ultima actualizare:

Cezar Ouatu, reprezentantul României în concursul internaţional Eurovision, a avut parte de toată susţinerea conaţionalilor săi, în semifinala de la Malmo. Atât fanii, cât şi jurnaliştii români i-au fost alături contratenorului în încercarea sa de a se califica în marea finală de pe 18 mai. Cel mai important susţinător al lui Cezar a fost însă mama lui, Maria Ouatu, cea care i-a purtat noroc în această seară, reprezentantul României calificându-se în finala de sâmbătă.

Cezar Ouatu a fost întotdeauna foarte apropiat de familia lui, relaţia dintre acesta şi părinţii săi fiind una foarte bună. O dată cu decesul tatălui său, în anul 2010, Cezar a devenit şi mai apropiat de mama lui, Maria.

Maria Ouatu a fost cel mai emoţionat membru al delegaţiei României de la Malmo

Aceasta a fost mereu lângă fiul ei şi l-a susţinut în fiecare pas din cariera sa. În cursul zilei de joi, înainte ca fiul ei să dea piept cu cea de-a doua semifinală a concursului Eurovision, Maria Ouatu a ajuns în Suedia, la Malmo şi s-a cazat la acelaşi hotel cu Cezar.

Doamna Ouatu a vrut să îi fie aproape băiatului ei, aşa cum obişnuieşte din totdeauna şi a fost cel mai emoţionat membru al delegaţiei României la Eurovision, tremurând de emoţie atunci când Cezar a urcat pe scenă. Ţinând strâns drapelul României, Maria Ouatu s-a rugat pentru victoria fiului ei şi a plâns de fericire când acesta a fost anunţat victorios.

Mai multe