Cheeky Gabriela, prinsă la furat?

8 ianuarie 2011 18:04   Actualitate
Ultima actualizare:

Ziarul britanic "The Sun" a scris că românca Gabriela Irimia (28 de ani) a furat legume şi câteva produse cosmetice, în valoare totală de circa 40 de lire sterline (47,5 euro) dintr-un magazin ce face parte din reţeaua de supermarketuri Sainsbury.

Cântăreaţa ar fi fost escortată la postul local de poliţie, unde ar fi primit un avertisment. Un martor care a asistat la acest incident, ce a avut loc în localitatea Alderley Edge din comitatul Chesire, a declarat: "I-am recunoscut chipul pentru că o ştiam de la televizor şi nu mi-a venit să cred ceea ce se întâmplă".

Însă mama gemenelor Cheeky Girls, care este totodată şi impresara lor, spune că totul este o confuzie. "Gabriela nu se afla acolo unde spun martorii, ci la sute de kilometri distanţă. A fost confundată cu o tânără de 26 de ani care semăna cu ea. Poliţia a dat o declaraţie precisă cum că autoarea e o femeie de 26 de ani, nu de 28, dar cei de la ziar s-au bazat pe povestea martorului", ne-a spus mama Gabrielei. Mai mult, ea a anunţat că va da în judecată ziarul "The Sun" care a publicat informaţia eronată.

Citeşte şi:

Cheeky Girls, cel mai prost cântec de Crăciun

Gabriela a fost logodită cu un parlamentar

Gabriela Irimia a fost logodită cu fostul parlamentar britanic Lembit Opik, de care s-a despărţit în 2008. În prezent, ea are o relaţie cu omul de afaceri britanic Nick Zapolski. În 2009, presa scria că trupa Cheeky Girls ar fi fost grav afectată de criza financiară, vorbindu-se chiar de falimentul acesteia.

Cheeky Gabriela: «Lembit Opik era foarte bun la pat»

Gabriela Irimia: „Nu am ştiut cum să-i spun lui Lembit că am pierdut copilul”

Cheeky Girls au alergat 21 de kilometri în scop caritabil!

Mai multe